Декор На Масата Със Заек, Фигурка Зайче От Смола, Фигурки На Зайци, Миниатюрна Статуетка На Щастлив Заек, Китайски Избираемата Украса За Нова Година

  • 5.16лв.
  • 8.18лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p10526

Описание:

Статуетка заек е направена от твърда смола с богата текстура, дълготрайни и не выцветающей.

Сладък дизайн на външния вид във формата на заек, модерен и изискан, всеки от които е уникален.

Изискан ниво на умения, пълна с детайли и уникални линии, които ще ви донесат късмет и богатство.

Идеални за украса на работния плот или декорация на превозното средство, а също и като малък подарък за вашето семейство и приятели.

Характеристики:

Материал: Смола

Размери на продукта: 5*4.5*7.5 см/1.96*1.77*2.95 в

Тегло на продукта: 125 г

Опаковка на продукта: картонена кутия

Забележка: Всички размери на продукта се ръчно, има малка грешка, моля извинете ме, моля, обърнете се към самия продукт.

Гаранция за удовлетвореност: Ние ще ви предоставим висококачествено сервизно обслужване, моля, бъдете сигурни за закупуване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Списък:

1 * украса във формата на зайче от смола

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Привлекателен за окото】 Този висококачествени декорация за маса с зайче ще се превърне в най-яркото декорация на вашия дом или офис, защото статуетка на заек, винаги е толкова привлекателна.

2. 【Отлично качество】 е Изработен от висококачествена смола, която никога не избледнява.Отлично качество подчертава текстурата, която напълно се различава от обикновените скулптури от смола.

3.【Подобрена гравиране】Общи части фигурки новогодишна заек изпълнени с помощта на подобрени гравиране, така че изображението е реалистично, аз вярвам, че ще ви хареса.

4. 【Широко приложение】 Статуя на китайски заек е много подходящ за колекции, успешна декорация на дома и офиса.Идеален за оформяне на градини, тераси, двор, рафтове и библиотеки.

5. 【Уникален подарък】 Уникални и красиви фигурки на зайци за дома също са добър избор за подарък за Деня на благодарността, Ден на майката, рожден ден или Коледа и housewarming.

Добави мнение

Вашият рейтинг: