Старинни Селски Свирки за Благословиите, Украса, Произведено Малки Сребърни Звънчета, Орнаменти за Врати, Превозни Средства и Чанти или ключове за Продажба

  • 6.40лв.
  • 9.28лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:

Инв.: p11086

Старинни Селски Свирки за Благословиите, Украса, Произведено Малки Сребърни Звънчета, Орнаменти за Врати, Превозни Средства и Чанти или ключове за Продажба

Описание:

Характеристики:

Изискан камбанка: Малък, внимателно гравиран сребърен камбанка - това е един ангел, който може да се грижи за вас по време на пътуване, прекрасен звук, напомнящ ви за това на някого, когото обичаш, и обмислен подарък, който да носи малко щастие.

Малък и елегантен: височина колокольчика е 3,8 см, малък и изящен, можете да го носите със себе си навсякъде.Прикрепете го към чантата, ключовете или да се постави в джоб.Той също така може да окачите на прозореца или да се постави директно на масата за украса.

Широко приложение: Този сладък камбанка може да бъде окачен на предните врати, превозни средства и чанти за защита и късмет.Това малко бижу виси на вашия огледалото за обратно виждане, тя може постоянно да ви напомня, че по време на вашето пътуване, за вас винаги бди ангел.

Специално украса: Тази малка сребърна камбанка идва в мека марлевом торбата със сладък пощенска картичка, разказва историята на благословенного колокольчика.Характерни детайли тълкуват душа с помощта на историята.

Обслужване на клиенти: Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме готови да помогнем.Ние ще решим вашите проблеми възможно най-скоро.

Спецификация:

Материал: Сплав

Височина колокольчика: 3,8 см

Размер на хартията: 10*9 cm

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителният цвят може да се различават малко от изображението.

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 виж

Пакетът включва:

1 × Малка Сребърна Камбанка

1× Карта

Добави мнение

Вашият рейтинг: