Безплатна Доставка, Комплекти За Бродерия, Неокрашенная Прежди За Плетене На Една Кука, Подложка С Капаче, Набор От Подложки, Подложка За Пода, Спящата Мечка, Боядисване, Определени Килими

  • 35.20лв.
  • 54.15лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • месинг кука с капаче, кука за ключалки kitmario, кука за капаче на батман, кука с капаче мини маус, метална кука с капаче, кука с капаче египет, защелкивающийся кука machin, лапне куката kolibri, куката, за да се залепи малък, кука за ключалки aguja
  • Опаковка: Цветна кутия
  • Начин за печат върху платно: Цветен Печатни платно
  • Тема: Анимационни серии
  • Материал: Вълнени
  • Стил: На европейския и американския стил
  • Номер на модела: НАПРАВИ СИ САМ

Инв.: p123942

Добре дошли в магазин за бродерия със собствените си ръце

Моля, обърнете внимание: Това е "Недовършена, определени за ключалки със собствените си ръце", трябва да завърши сам, благодаря.

Характеристики:

Този комплект ще ви килим, който ще бъде невероятно пищна и може да бъде изпълнена в съответствие с всякакъв интериор. Мотив за Този комплект съдържа 50% полиестер / 50% памук canvas, предварително нарязани на мат прежди В комплекта са включени кука с капаче на Иглата на Възможностите невероятни можете да ги използвате на пода, на стената, на дивана, на леглото, прозореца или дори да превърнете ги възглавници, постелки за власинките и възглавници за столове, илюстрирани инструкции за защелкиванию куки и лесен за използване таблицата.

Номиналните Продукти:

Снимки:

РАЗМЕР: 52 СМ Х 38 СМ

Описание:

Нашите предимства:

Най-високо качество; Директно от big facotry; Гарантирано качество; Конкурентни цени; Всички стоки минават през строг тест в съответствие с международния стандарт.Бърза доставка; Разход на поръчката; най-Доброто и навременно обслужване; Гарантиране на 100% удовлетворение; Голяма отстъпка за голям поръчката!Можете да смесвате всеки продукт от нашия магазин, и да го изпратите заедно!!

Спедиция:

1). Ние извършваме доставка в рамките на 5-8 дни (в зависимост от размера на вашата поръчка), след получаване на вашето плащане. 2). ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Времето за пътуване може да се промени, особено в сезона на отпуските. 3). Време за доставка: A). около 4-10 работни дни от UPS//FedEx B). около 6-15 работни дни по EMS C). около 20-40 работни дни въздушна поща на Китай, руската страна обикновено се нуждае от повече дни, D).Ние използваме FedEx/EMS/CPAM в зависимост от вашето местоположение и ще получите номер за проследяване в рамките на 1-3 дни след доставка. E). Ние не носим отговорност за никакви инциденти, забавяне или други проблеми, за които е отговорен обслужване. F). Поради проблеми с агенти за доставка, ние не можем да изпратите пратката в Африка, много съжаляваме за това.Коментари:

Вашето удовлетворение е много важно за нас.Ако сте доволни от продукт, моля, пишете ни на положителна оценка.Ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас, ние можем да решим всички спорове с теб, вместо изпращане на отрицателен отзив в Potencia-problemak-hu.eu.Много ви благодаря.

Добави мнение

Вашият рейтинг: