Прозореца На Колата Crystal Висящи Украшения Crystal Камбанка Украшение Естествен Камък Автомобил Окачен Йога Енергия Каменен Орнамент

  • 10.19лв.
  • 14.56лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • природният кристал е фантом, резервоар от естествен кристал, натурална чанта, бижута от естествен кристал, кристален звън меркабы, сламки от естествен кристал, перука от естествен, кристални естествени тапети, вязаный естествен кристал, шнола от естествен кристал
  • Произход: Континентален Китай
  • Стил: Модерен стил
  • Материал: Камък

Инв.: p15684

Водещи елементи:

1、 7 Crystal чакра камък: включително кристал: crystal бял/аметист, син на растерна нефрит/зелен авантюрин/тигрови очи/топаз/червен яспис, дължина около 30 см/11,81 инча.

2. Здрав материал: Той е изработен от естествен камък, отполированного и сотканного ръчно, с уникална форма и ясна структура, всеки от които е уникален.

3. Висящи украшения: виси на огледалото за обратно виждане на колата си, за да се намали нивото на стрес във вашата кола и да ви донесе мир, богатство и безкрайна положителна енергия.

4. Използването на няколко сцени: може да се използва за лечение с кристали, медитация, рейки йога, баланс на чакрите, положителна енергия и т.н. Красиво подвесное украса от кристали, чакри с плетени въже е много подходящ за захващане на вашите прозорци, стените, градини, балкони, дворове, тераси, коледното коледната елха и т.н.

5. Изборът на подарък: Тези висящи украшения от скъпоценни камъни могат да бъдат идеално се вписват във всяко пространство, създавайки силна целебна вибрациите и пречистване на атмосферата от негативната енергия.Идеален подарък за себе си, семейството и приятелите.

Описание: Висящи бижута ръчна изработка, изработени от кристал на прозореца на колата може да се използва за лечение с кристали, медитация, рейки йога, баланс на чакрите и положителна енергия.

Спецификация :

Име: Окачване на автомобила с шестиугольной колона от Седемте Чакри

Материал: естествен камък

През цялата размер: около 30 см/11,81 инча дължина

Тегло: около 48 грама

Вид: бяло кристално/аметист/нефрит в синята точка/зелен авантюрин/тигрови очи/топаз/червен яспис

Опаковъчен лист: 1 * Кристален окачване (само горната съдържанието на опаковката, други стоки, които не са включени.)

Забележка:

1. Поради разлика в оборудването на камерата, яркостта на осветяване и на екрана на дисплея цветът на продукта може да се различават малко от изображението

2. Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика до 0,1-2 см.

Условно депозиране на безопасно за купувачи и продавачи, ние ви препоръчваме да изберете условно депозиране, тя подкрепя кредитна карта,

Money bookers, Visa, Master card, Western union и т.н.

Ако трябва да се използва "други" плащания, моля, свържете се с нас по пощата или съобщение.

Плащането трябва да бъде завършена в рамките на 7 дни, ако срещнете някакви затруднения, моля, съобщете ми.

Ние изпращаме само на вашия текущ потвърден адрес.Моля, уверете се, че вашият адрес на доставка е указан правилно, преди да купите.

Всички поръчки се изпращат в рамките на 1-4 работни дни след потвърждаване на плащането.

Изпращане на въздушна поща на Китай за стоки с тегло под 2 кг, обикновено, тя ще отнеме 25-45 работни дни (в някои страни може да бъде много по-дълго), ако имате нужда от стоки, много е спешно, моля свържете се с нас за DHL и т.н. Ние ще се изчисли цената на доставката за вас.Доставка винаги отнема около 3-7 дни.

Добави мнение

Вашият рейтинг: