НОВОСТ-2 бр. Сила на захващане, метален симулатор за сила на захващане, не е подвижен, сверхпрочный, с регулируемо съпротивление на 50-150 паунда

  • 52.07лв.
  • 71.34лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Спорт: Силови тренировки
  • Отдел име: Унисекс
  • Учебен сайт: Ръка
  • Тип: Захващане тип А

Инв.: p174457

НОВОСТ-2 бр. Сила на захващане, метален симулатор за сила на захващане, не е подвижен, сверхпрочный, с регулируемо съпротивление на 50-150 паунда

тренажор за горната част на ръцете е изработена от леки и висококачествени материали, дизайн джобен размер е много подходящ за изпълнение, която ви позволява да започнете тренировка за захващане по всяко време и на всяко място.

Можете да регулирате устойчивост на захващане в диапазона от 50 до 150 паунда (22,6 кг - 68 кг) в зависимост от вашите нужди, който е много подходящ за мъже и жени, които искат да се тренира силата на захващане.

[Подобри улавянето на ръце] За ръце, укрепване на ръцете, пръстите и китките той осигурява идеален начин да се подобри силата на ръцете и подобряване на съгласуваността.Тъй като вашите ръце ще станат силни, ще можете да вдигате по-големи тежести.

[Лесен за носене, тренируйтесь навсякъде и по всяко време] Портативен и лек дизайн (6,1 инча, 0,47 кг), лесно се побира в джоба или раницата си, може да вземете тези ръчни дръжки със себе си и да тренирате навсякъде, където и да отидеш.Използвайте ги у дома, в офиса или на път, превръщайки се по време на престой в продуктивна тренировка.У Дома, на работа, в подкрепа на спортисти - чудесно за тези, които искат да подобрят сила на ръцете ни усилвател на захващане е предназначена за катерачи, тяжелоатлетов, спортисти, занимаващи се с предлагането на фитнес, и много други.

Ергономична алуминиева дръжка е здрав, висококачествена стоманена пружина прави коляно е по-силна и здрава.А пакетни защитен калъф за писалка ще направи вашата тренировка по-комфортни.Той е идеален за музикант, спортист, скалолаза и офис работник.

Цвят: сребрист

Материал: Высокоуглеродистая стомана + алуминиева сплав

Съдържание на опаковката:

2 x Симулатор за укрепване на захващане

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: