Масажор на простатата G-spot back court обтегач носят прибиращи се задни корт вибратор от секс играчки

  • 56.54лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • масажор на простатата g-spot за носене ключалката на гърба
  • Непристойная снимка: No
  • Тип елемент: Вибратори
  • Произход: Континентален Китай
  • Секси провокативна: No
  • Номер на модела: hcx03698

Инв.: p18960

> >

Описание на продукта: Тип на продукта: Вибрираща халка за пениса Цвят черен Зареждане: Акумулаторна батерия USB

10 Честотна вибрация, с дистанционно управление

Функция: Мъжки забавяне на еякулацията, Удължава секс-играчка за оргазъм размери на продукта: Вътрешен диаметър: 40 мм/1,57 инча Външен диаметър: 75,5 mm/1,97 инча нето Тегло: 80 грама Водоустойчивост: да Материал: силикон + ABS нетоксичен на Помещение включва: Вибрираща халка за петел дистанционно управление (по ваш избор)

USB кабел за зареждане

Забележка: Почистете: След използването му трябва бързо почистване за почистване може да използвате топла вода и сапун.

1. Ние приемаме плащане САМО чрез PAYPAL.

2. Плащането трябва да бъде в рамките на 7 дни от закриване на търга.

(Неплащането може да доведе до това, че в сметката ви ще бъде кредитирана UPI (Неплатени стоки).Ebay автоматично затваря профила си, ако сте накопите общо 4 UPI.)

3. ОБЩАТА дължима сума СУМА включва окончателната аукционную цена плюс разходите за транспорт и доставка.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ: ОТ S & H НЕ ВКЛЮЧВА МИТНИЧЕСКИ ИЛИ ДРУГИ ТАКСИ ЗА ВНОС.

4. Моля, въведете вашите специални изисквания (цвят, опаковка и т.н.) в РАЗДЕЛ БЕЛЕЖКИ при плащане с PAYPAL.

Информация за доставка:

Ние изпращаме стоки по целия свят, Стоките ще бъдат доставени в рамките на 1-2 работни дни, след получаване на плащането.

Време за доставка по целия свят обикновено отнема 28-50 работни дни. отдалечените райони изисква по-дълго време.Моля, не правете поръчка, ако не искате да чакате.Закъснението рядко се случва, но това засяга времето, митническо оформяне, празници, политическа и обществена ситуация и т.н.

Условия за продажба

• Ние приемаме връщане/замяна на стоки в рамките на 30 дни след подписване на опаковката. • Проблеми, свързани с качеството или сте получили грешен продукт (в този случай можете да получите безплатен обмен или пълно възстановяване). • Гаранция за удовлетвореност (върнете стоката обратно нас и да получите обезщетение). • Проблеми, свързани с качеството или сте получили грешен продукт (безплатна доставка) • Стоки се мръщят или не харесва (цена за доставка на купувача) • Ако пратката е все още не са пристигнали, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем задоволително решение.

Нашата компания е водещ търговец на едро, износител и доставчик на много видове аксесоари за възрастни (директно от фабрики).Ние вярваме, че електронната търговия е значително разстоянието от географска бариера, много положително сближая големи и малки компании.Комбинирането на технологии, електронна търговия и традиционни бизнес-модели на внос / износ в големи количества, световен бизнес полезно за всички икономики.

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща по всяко време.Асистент за обслужване на клиенти отговори в рамките на 12 часа, за да помогне на всички проблеми и да ви предложим най-добрите ни решения.Ние много ценим вашите ПОЛОЖИТЕЛНИ отзиви.Моля, НЕ оставяйте отрицателна обратна връзка, а не предварително да се свържете за помощ.

Добави мнение

Вашият рейтинг: