3 отделения Bento Обяд Бокс Запечатан Контейнер за съхранение на Продукти за 1 или 2-ма души

  • 14.14лв.
  • 30.11лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p194508

Обновен обяд-бокс Контейнер с Голям Капацитет на Обяд-бокс за хранене, за 1 или 2-ма души HEE889

Характеристики:

Обяд-бокс bento: на обяд На бокса може да се разделят на различни продукти, за да се запази първоначалният вкус на ястието, което е идеално както за детския, така и за възрастни апетита.Вилица и лъжица, вградени в капака.

Миялна машина и фризер, Микровълнова печка: Може да се мие в съдомиялна машина.За запазване на херметичен капак препоръчва се ръчно пране (пране при висока температура и под налягане може да доведе до деформация на капака).Микровълнова фурна безопасно: Отопление без капачки.

Хранително-вкусовата и издръжливи: Изработен е от хранителни материали и не съдържа BPA.Няма мирис и устойчиви на петна.Голям капацитет за настаняване на хранителни продукти за възрастни и деца.

Запазете свежестта на продуктите: Обяд-бокс има герметичную дизайн.Подобрена запечатани капак с дръжки о-пръстен и определящи скоби за запазване на свежестта и стягане продукти в пътя.

Практичен и универсален: лек и удобен, в переноске.По-лесно стъклен амбалаж, който е идеален за работни обеди, училищните обеди и храна в движение.

Бележки:

1. Поради влиянието на светлина и ъгъл на снимане на действителния цвят на продукта може да се различават леко от цвета, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж Благодарим ви за разбирането!

Технически характеристики:

Материал: PP

Тегло: 290 грама

Размер: 24.5*17*5.8 см

1 * Кутия за обяд

Добави мнение

Вашият рейтинг: