Правоъгълна Куха Лейси Метална Рязане Умира Изискан Завързана Шаблони за Релеф Шаблони за Украса на Албума САМ Лексикон

  • 5.14лв.
  • 7.13лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • щанцоване назъбени, изрезки от месо пеперуди, щанцоване русалка, щанцоване на френски език, щанцоване на манекен, премахва спомени, печатница на опаковки высечек, премахва веерообразный опашката, щанцоване фрим, японски щанцоване
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p216637

H05E Правоъгълни Кухи Завързана Метален Шаблон За Рязане, Изискан Завързана Шаблони за Релеф, Шаблони за Декорация на Албума си САМ"

ООТДТИ

Особености: изцяло нов и качествен

Високо качество: Изработен е от висококачествена въглеродна стомана, тънък и здрав, не се разгражда лесно, или деформирана, гладки ръбове, лесен за почистване, може да се използва и се съхранява в продължение на дълго време.

Уникалност: Използвайте тази форма, за да направите уникална форма.Придайте на вашата пощенска картичка хартия или специална форма.Те също са отлични за създаване на шаблони, за да добавите няколко красиви продукти за вашите поделкам от хартия.Начинаещите могат да станат майстори на занаяти.

Предназначение: Можете да използвате нашия получават най-матрица за албуми със собствените си ръце, сватбени покани, коледни картички, подаръци за рожден ден, украса за партита, рамки за фото албуми, джобни албума за албуми, дневници и декорации за дома.

Празнична форма за ножове: Изискана куха правоъгълна форма за рязане на плетиво, подходящо за различни празници като Коледа, сватба, свети Валентин, Ден на майката, рожден Ден и други значими празници.

Изискани подаръци: Този изрежете шаблон - чудесен начин да впечатлите близките си хора, чрез добавяне на фини черти на вашата занаяти от хартия, той ще се превърне в изискан подарък за всеки празник.

Спецификация: Материал: Въглеродна стомана

Размер: прибл. 14,3x9,8 см / 5,63x3,86 инча

Пакетът включва: 1x Лейси Метална матрица капацитет на рязане

забележка: 1. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Добави мнение

Вашият рейтинг: