спиральное шаговое тренировка с канали 6-60 mm / Мултифункционален спиральное тренировка / сондажни инструменти / предложената от бързорежеща стомана HSS 4241

  • 77.19лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • стомана hss 2 3, комплект hss m14, тренировка diamond 150, стомана брат hss 29 мм, 9 скорост на пробиване коронката за метал, стомана hss 200 мм, стъпка hss 6542, стъпка 60 мм, стъпка 6 60 мм, тренировки със стъпка d
  • стоманен спиральное тренировка: стъпка бормашина
  • Удобства за самостоятелно приготвяне: Металообработване
  • Номер на модела: ШХВХГ34
  • стъпка бормашини със спирала канавкой hss: стоманен стъпално тренировка
  • Спиральное тренировка HSS: стъпка бормашина hss
  • стомана hss: мултифункционална бормашина
  • Материал: быстрорежущая стомана
  • Търговска марка: ПУТЕВОЙ ОТПЕЧАТЪК
  • спиральное стъпално тренировка с канали: инструмент за усукване
  • сверлильная спирала: стъпка бормашини със спирала канавкой hss
  • Дължина: 12
  • Използването на: Пробиване на метал
  • Тип: Централно тренировка
  • Быстрорежущая стомана HSS 4241: развертывающий инструмент от стомана hss

Инв.: p39469

1 стъпка, уникална структура, длето може да отвори дупки с различни размери, стъпално тренировка в една кутия.

2, не трябва да използвате централна перфоратор, и в сравнение с обикновените спирала сверлом му е лесно да се прекъсне.На строителна площадка, различни спецификации за ступенчатого тренировки.

3, теглене на чеп, заваряване, разширяване на отвори елиптична дупки, спиральное тренировка не може да изпълнява функция, която е възможна.

4, и в сравнение с обикновените спирала сверлом.Леко разклащане, не трябва да се използват водещ на централната перфоратор, също така може да отвори красива изхода на блендата.

5, използването на инструменти: пистолетная бормашина, бормашина.Докато за водно охлаждане на работната ръка може ефективно да се удължи срока на експлоатация на тренировки, препоръчителна скорост на пробиване 250-400.

Препоръчвам ви нови материали, нови технологии и нови продукти!Стоки за износ, се използват много чужди страни, почти две години преди продажбата на таобао!

Заглавие: стъпка бормашина

Материал: быстрорежущая стомана 4241 (за използване в следните подробности, като желязо твърдост 25 градуса, стоманена плоча, фотоэлектрическая печка, самозалепваща печка)

Спецификация: 6-60мм (6, 10, 15, 20, 25, 30, 35,40,45,50,55,60 мм) дръжка 13 мм

Моля, обърнете внимание: Ние имаме на разположение през цялото време, когато ние изпращаме пратката "Potencia-problemak-hu.eu Standard Shipping", всички парцели са с номер за проследяване на Всички продукти имат гаранция 1 година на Батерии в комплекта не са включени, с изключение на някои продукти, които използват литиевую батерията.Всички стоки включва търговията на дребно опаковки. ако не разполагате с търговците на кутията, може би, кутия е прекалено висока, така че, ако сте дистрибутор, моля свържете се с нас.Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса. за доставка Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO / FPO) 2. Лечение на поръчка навреме след потвърждаване на плащането.Ние изпращаме само потвърден адрес за поръчка.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на доставка. 4. Името на изображението не е истинска стока и е предназначена само за справка. 5. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача, с изключение на почивните и празнични дни.Време на движение може да се промени, особено в сезона на отпуските. 6. Ако не получите пратката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим доставка на стоки и ще ви отговорим възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! 7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем за доставка с първата ни достъпни на склад за бърза доставка. на връщане или възстановяване 1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА.Изключения НЕ се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина. 2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и пощенската си номер. 3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички съставните и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът аннулируют транзакция с Potencia-problemak-hu.eu.ИЛИ пък можете да изберете замени. 4. Ние ще носи цялата стойност на доставката, ако стоката (ите) не съответства на заявената. за обратна връзка: Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да напусне неутрални или отрицателни мнения, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.Невъзможно за решаване на проблема, ако за тях не знаем!

Добави мнение

Вашият рейтинг: