YWZAO Толкающий само За Възрастни, Жени Двойки Вибратори Страпон Играчки Член на Анален Пенис Секс Мъжете Реалистична Машина Y01

  • 44.36лв.
  • 88.71лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • член мъжете, вибриращ реалистичен вибратор, секс мебели момчета, кон супер голям вибратор, висок толкающий вибратор, златен анал, дебел вибратор стъкло, черен вибратор анален, дилдовые вибратори, анален двоен колан
  • Материал: Течен Силикон
  • Търговска марка: ЮЗАО
  • Тип елемент: Вибратори
  • Секси провокативна: No
  • Непристойная снимка: No
  • Номер на модела: Y01
  • Произход: Континентален Китай
  • Брой парчета: Една единица за измерване на

Инв.: p45658

Видео на продукта

Немошоночный пенис

Червена линия - това е диаметърът на периметъра, а синята линия - дължина.

Мекота: 2 нива

Ниво 1: Купа на самолета

Ниво 2: Течен силикон, PVC

Ниво 3: Силикон

Ниво 4: метал, стъкло.

Корона при този модел е относително малка, а пенис като цяло първо малко, а след това голям.Този дизайн по-лесен за използване и се препоръчва за начинаещи играчи.

В допълнение към присоске, която можете да използвате за адсорбция и ръчно използва, също така може да се използва с кожени панталони, за да се насладите на взаимозаменяемостью мъжки и женски роли, както и разнообразни методи на геймплея увеличават удоволствието от използването.

От гледна точка на потребителя, пенис без мирис, по-подходящ за орален секс, и единственото нещо, което може да се направи в момента, е течен силикагел.

Текстура е равномерно разпределена, волнистости малки, а общият пенис сравнително закръглена.

Можете директно да се овлажнява анальную корк гореща вода за дезинфекция.

гаранция за качество

Всички продукти, които ние продаваме, са произведени в нашата собствена фабрика, всички стилове имат оригинален дизайн.Дългогодишен опит в производството гарантира за качеството на продукта.Изберете нас, без да се притеснявате за проблеми с качеството, и вие ще можете да купувате с доверие.

Физическа стрелба

Всички снимки на продукти, които виждате, са защитени от авторското право и всички те са нашите физически снимки.Продуктът, който ще получите, ще бъде точно същата, като на снимката, така че можете да си го купя със сигурност.

Време за доставка

Нашата доставка е много бърза, и стоката ще бъде изпратена в център на консолидация в рамките на 24 часа след получаване на поръчката.Освен това, когато направите поръчка, вие ще можете да се запознаете с инструкциите за куриер, за да се разбере колко време е необходимо за транспортиране на стоката.Като правило, те ще пристигнат в обетованата време.

Поверително доставка

Име на продукта не е посочено на опаковката, за да защити неприкосновеността на личния живот на потребителите, както и изпращането ще бъде чувствителна по време на целия процес.

Продукт, съдържание, предаване

Добави мнение

Вашият рейтинг: