За модели MACAN 2018-2021 г. съобщение с детайли от въглеродни влакна от висок клас интериор от карбон лесна инсталация

  • 3 185.02лв.
  • 4 136.39лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • рамка macan, челюсти macan, скоростния macan, колелото на porsche macan carbon, маска макан, играчка макан, лампа macan, от въглеродни влакна очите макана, въглеродни влакна радиатора, от въглеродни влакна комплект macan
  • Тип елемент: Вътрешна гипс
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p1014

За модели MACAN 2018-2021 г. съобщение с детайли от въглеродни влакна от висок клас интериор от карбон лесна инсталация

Моят приятел, може да бъде част от поръчката, съдържаща само номер на поръчка и не съдържаща информация за логистиката.Моля, не се притеснявайте, можете да използвате заявка awb на уеб сайт https://www.17track.net/zh-cn

Съвети: Моите скъпи клиенти, вие избирате мен, и двете изберете моят услуга, ние се доверяваме един на друг, така че, ако имате някакви проблеми, можете първо да се свържете с нас, а не да се организира спор, всичко може

сделката за връзка, включително и времето за доставка.Комуникация сближават помежду си.Твърде благодаря ви много за вас, моите скъпи клиенти.

** Свържете се С НАС>>>>>>>>>>>

-Ако не сте доволни от продукт, моля свържете се с нас за подмяна или връщане на парите, ние винаги ще се постарая да ви направи щастливи.Никога не бързайте да отваряте спор или да оставят отрицателно мнение!!

Расписываясь за получаване, клиентите трябва първо да се види стоката, преди да подпише при получаване.

Ако куриерска компания не са съгласни, те могат да се отвори пратката в куриерска фирма, за да се провери, повредени стоки, или не.Изтичане на гънки, свиване.

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се директно с нас за получаване на съвети.Разумен отказ може да позволи на купувача да осигури безопасно пристигане на стоките с нулеви загуби.

Ако подписана разписка, това е доказателство за целостта на стоката.Ние вече не ще да поеме отговорност.Купувачът носи отговорност за транспортните разходи, направени при възстановяването и обмена на стоките.

Добави мнение

Вашият рейтинг: