Всесезонни подходящ за Изгаряне Шал МНОГО от ДИЗАЙНА ЦВЯТ на 13 бр./лот

  • 180.85лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • мистична копринен шал, зимен шал вимановый, шал за изгаряне черен, velvet шал на цветчета, винарска velvet шал, копринен шал dnne, голям копринен шал, стилен velvet шал, индийски velvet шал, аксесоари за шалове с прегаряне
  • Номер на модела: 041
  • Отдел име: Възрастен
  • Стил: Новост
  • Материал: Памук, Polyester
  • Тип елемент: Шалове
  • Вид На Шалове: Шал
  • Тип дизайн: Цвете
  • Пол: Жени
  • Дължина Шалове: 135 см-175 см

Инв.: p103812

Продажба на едро директно от фабриката, най-новият дизайн, супер високо качество на най-ниска цена,

Има много цветове, размер около: 180*50 см,

Поради факта, че има много различни стилове и цветове, обикновено ние изпращаме ви даде най-добрия разход на стил и цвят, след вашата поръчка.Някои могат и не

точно така, както е показано на снимките, но ние ще ви изпратим всички добри горещи продажба.

Ние демонстрираме гъвкавост и нашата отговорност се състои в това, да ви помогне и да реши всеки проблем, свързан с наш продукт, ние така се опитахме да запазим нашите клиенти са останали доволни.Свържете се с нас за всеки проблем, след получаване на пратката, преди да оставите коментар.Ако оставите отрицателна обратна връзка, това не ще ни помогне и на двама ви реши проблема.

онлайн обикновено от 8 сутринта до 10 вечерта в пекин време,

Свържете се с нас по всички въпроси, обикновено ние ще ви отговорим възможно най-скоро в рамките на 24 часа

Доставка

За търговците на дребно обикновено изпращаме по пощата на Китай, това обикновено отнема от 15 до 30 дни за търговия на едро, ние изпращаме Equick, EMS, DHL, FedEx и т.н. това Обикновено отнема от 5 до 10 работни дни

Ние не носим отговорност за каквито и да било такси или данъци във вашата страна.

Правила за връщане

Всички продажби се предлагат с 3-дневна гаранция за качество след получаване на пратката.

Върнатите стоки трябва да бъде в оригиналната им и неизползвано състояние

Гаранцията се АНУЛИРА при всяко физическо увреждане или увреждане на всякакви признаци на злоупотреба или международно щети.

Връщане на дефектни стоки, се изисква, за да купувачът е заплатил транспортните разходи в едната посока.Ние ще ви възстановим пощенските разходи за връщане на стока.

Ние си запазваме правото да не се върне на разходите за доставка и обработка след изпращане на стоките.

Купувайки този продукт, вие, купувачът, се съгласявате с ВСИЧКИ условия и разпоредби.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще се опитаме бързо да ги решим за вас.

Ние високо ценим всички наши клиенти и ВИНАГИ ще се погрижим за това, да сте останали доволни от сделката.Аз се гордея с факта, че ние предлагаме на нашите клиенти много-много добър продукт и най-добрата услуга, която далеч надминава повечето други дилъри в Интернет.Ние ще се погрижим за вашия опит с нас, беше много приятно!

Отново, тук е вашето удовлетворение винаги е ГАРАНТИРАНО, нашият ангажимент към обслужването на клиентите ни да знаят, че след покупката при нас вие никога няма да искате да се занимава с други.

Добави мнение

Вашият рейтинг: