2 ЕЛЕМЕНТА Диамантена Живопис Камбанка Вятър Двустранен Диамантена Живопис Ловец на Слънцето Очарователен 3D Crystal Скъпоценен Камък Ловец на Слънцето Комплект за Еднократна Употреба Вятър

  • 31.51лв.
  • 43.76лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Рамка: No
  • Произход: Континентален Китай
  • Област вложки: Частично
  • Използването на: Bookmark

Инв.: p10570

[Комплект от 2 теми] Вие ще получите 2 различни нюанса на вятърни камбанки за диамант живопис, както и комплекти от диаманти и инструменти.Той разполага с 2 различни стилове по желание.С негова помощ вие можете да направите това украса със собствените си ръце и да го споделите със своите приятели.

[Лесно да се мотае] Тази алмазную картина "камбанка на вятъра" лесно да се мотае в двора, в градината, спалня, колата, офиса и на други места.Той пречупва прекрасна слънчева светлина и придава на стаята блясък.

[Високо качество] на Този продукт е изработен от висококачествен PVC материал, който е траен и не се разгражда лесно, или деформиран.Повърхността е гладка и може да украсят стаята си.

[НАПРАВИ своя камбанка] Ти трябва да бъдат маркирани с диаманти на съответните позиции с номера, а след това вие ще можете да създадете свои собствени звънци, което ще ви даде възможност да се забавляват със собствените си ръце.

[Широко приложение] Комплект за диамант живопис подходящ за различни случаи, включително сватби, рождени дни, годишнини, фестивали и т.н., Можете да го закачите на стената, прозорец, врата и др.

Име на продукта: Диамантена Живопис Звън на Вятъра

Материал: PVC

Особености: Комплект

Форма на сърце: 18,5 см

Диамантена дозирующая дръжка: 12.5 cm

Точков инструмент: 8,5 х 4 см

Кръгла диаметър: 19 см

Обща дължина: около 40 см

Стил (по избор): Стил 01, Стил 02

Бележки:

1. Продуктът е за многократна употреба.

1. Може да има малки разлики между образа и действителния цвят на продукта.Ние ще направим всичко възможно, за да ви покаже точно цвят.

2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на ръчно измерване.

2 × Диамантена Живопис Камбанка На Вятъра

Комплект Suncatcher скъпоценен камък 3D кристален, украшение на шум от вятър, висящи

Добави мнение

Вашият рейтинг: