Быстрозамороженная Чаша Шейкове Креативен САМ Домашен Млечен Коктейл Киша Шейкър Чаша Бързо Охлаждане Чаша Сладолед Киша Чайник Бутилка

  • 38.11лв.
  • 58.64лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • създател на киша, производител на замразени киша, обрат-лед, кален чаша, Чаша
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип Инструменти за Сладолед: Производителите На Сладолед
  • Характеристика: Екологично чист, Съхраняват

Инв.: p105719

modname=редактор

Спецификация:

Тегло на продукта нето: 330 грама

Цвят на продукта: син, жълт, зелен, розов и червен

Размер на продукта: калибър 10,6*20,6 см

Размер цвят на кутията: 11 * 11 * 21.5 см

Материал на продукта: силикон, TPU, ПЛАСТМАСА

Обем: 350 мл

Достатъчно инвентар

Характеристики на продукта:

【Магическа чаша бързо замразяване】 - В тази чаша, за шейкове вградена течност за замразяване, чаша бързо готино да си пият!Устройство Ласкател cup maker може за секунди да превърнете любимите си напитки (като например кока-кола, сок), в освежаващи коктейли с помощта на вградена замораживающей течност и обмен на съставки, между топли и студени, за да ги направи вкусни, безопасни и гигиеничными.Тъй като в него не се използва смес от лед и сок, за постигане на полузамороженного ефект, това не води до разбавлению оригиналния вкус.

ЛЕСНИ за приготвяне РЪЧНО - Домашно замразени магически чаши са лесни за използване. 1. Замразете чаша с сорбетом за около 5-6 часа преди готвене. 2. Поставете напитка, сок или газировку в отделение за съхранение на храна в хладилника. 3. Изсипете сок, мляко, кисело мляко, содовую (или всички плодове по ваш избор) в калъпи за сорбета и покрийте. 3. Сжимайте чаши с сорбетом с пръсти в продължение на 3-5 минути, и нека цялото семейство се наслади им в миг на око!Домашен сладолед, шербет, замразени кисело мляко и други летни лакомства.

2 в 1 Соломинка и лъжица】. - Тази слама лъжица съчетава в себе си сламка и лъжичка в подвижна конструкция, която може да се използва като лъжица или като сламка отделно, за да отговори на различните нужди, което ви гарантира повече удобство и удоволствие при ядене на сладолед.Всеки комплект включва: 1 специална четка за почистване на тръби и четка за чаши, просто поставете четката навътре сламки, и вие можете лесно почистване на сламки.

[ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ - Тази чаша за шейкове е направена от висококачествен силикон, устойчив, лек, водоустойчив, сменяеми, моющегося и за еднократна употреба.Корпус чаша е изработена от хранително-силикон, мек и недеформирующегося, устойчив на удари и омекотяване при падането чаша върху всякаква повърхност.Ръкав има удобен захват и лесно за почистване, което го прави идеален за пътуване.Тази замразени магическа чаша за еднократна употреба, просто изплакнете чашата, отново се замразява я и започнете следващото си замразено приключение.

[Удобство на път] - Производител на чаша Студен Goblet с капак за носене и лъжица-соломинкой превръща вашия здравословна напитка в смес на храна за вкъщи и осигурява допълнителна мобилност по време на транспортирането в офис, фитнес зала или класна стая, в колата или в чантата си.Развлечения както за деца така и за възрастни, в него няма сложни стъпки, и всеки може да създаде свой вкус с помощта на тази охлаждаща чаша и се наслаждавайте на процеса.Достатъчно лесно за 6 или 7-годишно дете да се отдадете на себе си, подготвяйки отношения между родители и деца и развитие на практически умения.

Добави мнение

Вашият рейтинг: