Ден На Свети Валентин Джуджетата Ръчно Изработени Шведски Меки Джуджетата Кукла Скандинавските Джуджетата Украса Тенис На Коллекционный Домашно Украшение

  • 9.84лв.
  • 28.94лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Материал: Памук
  • Произход: Континентален Китай
  • Пол: Унисекс
  • Сертифициране: Няма

Инв.: p106167

Описание:

Джуджетата на Свети Валентин са очарователен външен вид и красив цвят, който можете да изпратите на своите семейства, приятели, съседи и деца, като подарък за рожден Ден или къща затопляне, което ще им помогне да придадат романтичен нюанс на "свети Валентин".

Спецификация:

Материал: акрил + нетъкан материал

Тегло: 180 грама

Размер: около 35*13*10 см/13.78*5.12*3.94 в

Списък на продуктите:

1* Джудже в "Свети Валентин"

Бележки:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Създайте празнична атомосферу】Джуджетата в "Свети Валентин", направени във формата на кукли-джуджета, държи стрели на любовта и на сърцето, са пълни с елементи на любов и могат да добавят романтична атмосфера на празника за Деня на Свети Валентин.

2. 【Висококачествени материали】 Декор Valentine Gnomes е изработена от висококачествен акрил и нетъкан текстил, който е мек, удобен, приятен за кожата, устойчива на счупвания и достатъчно устойчив за продължителна употреба.

3. 【Дизайн с по-тежко дъно】 Тъй като декор Gnome свети валентин Day е изработена с по-тежък с главата надолу, той може стабилно да стои и не ще бъде лесно да падне.Този дизайн е много обмислено.

4. 【Прекрасен подарък】 Използвайте украса свети валентин Gnomes, за да получите много удоволствие, или като прекрасен подарък за Коледа, свети Валентин или годишнина, да изразят любовта на своята съпруга, любовница или приятелка.Те ще бъдат щастливи да го получат.

5. 【Широко се използва】 Украса за джуджетата в "Свети Валентин" имат широк спектър от приложения.Той може да декорирате спалнята, маса за хранене със свещи, участието, сватба, предложение за брак, юбилей и т.н.

Добави мнение

Вашият рейтинг: