Горещ комплект четки за рисуване SV-60 бр. с дървена дръжка, четка за почистване и премахване на прах, гланц четка, маслени четка

  • 24.01лв.
  • 34.30лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p106995

Нашата четка ще задоволи всички ваши нужди в рисувах, декориране, изкуството и подреждането на дома си!Всяка четка е изработена от отшлифованного дърво и неръждаема четина.Начертайте върху нея тези четки!

УНИВЕРСАЛНА ЧЕТКА: Нашите четка може да се използва за нанасяне на бои на маслена и на водна основа.Вие дори можете да ги използвате, за акрилни бои, акварелей, морилок, лакове, гипсова отливка, която продължаваше грунтовок, бои за тъкани и много други!Нашите маслени бои четки са много лесни за почистване, така че можете да ги използвате отново.

УДОБЕН за хващане: Важно е да имате набор от четки, който е удобен за хващане и по този начин може да се запази в продължение на дълго време.Нашата четка е специално адаптиран към формата на ръката си, за да може лесно да се изготви спалнята или да нарисуват картина.Идеален набор от инструменти!

ТРАЙНИ ЧЕТКИ: Създаване на тънки мазки на четката с помощта на този комплект четки за рисуване!

Четината плътно и твърдо си седят в калай ръкавите, така че можете да се разпределят равномерно известковую боя за мебели.Използвайте тези четка за мебели, боядисване на стените, на тапети и много други!

размер: 12,8 см

Материал: Дърво + найлон

цвят: Цвят на дървото + жълт

Съдържание на опаковката:

60 x Четка с дървена дръжка

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Начин на плащане: 1. Плащането трябва да бъде в рамките на 5 дни от момента на поръчката. 2. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути

Спедиция: 1. Ние доставяме доставка по целия свят. (с изключение на няколко страни и APO / FPO). 2. Всички поръчки ще бъдат обработени за първи път след преминаването на потвърждение на плащането. 3. Действителните срокове за доставка могат да варират, особено по време на празниците.

Обратна връзка: 1. Моля, уверете се, че храните не са никакъв проблем. 2. Ако имате някакво оплакване, моля свържете се с нас до приключване на преразглеждането.Ние ще ви дадем задоволителен отговор.

3. Ако няма някакви проблеми, моля да ни 5 звезди положителни отзиви.

Добави мнение

Вашият рейтинг: