Интериор На Стаята Креативна Статуя Дъмбо Украса Животно Скулптура На Слон Украшение Аксесоари За Дома Десктоп Изкуство Скандинавските Занаяти Подаръци

  • 154.00лв.
  • 162.11лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Процес: Пода-Ръчно изработени
  • Външен вид: Домашни любимци
  • Приложимо място: всекидневна/ спалня/ веранда/офис/кабинет/търговски център /клуб
  • Тема: Домашни любимци
  • Стил: Модерен стил, Северна Европа
  • Произход: Континентален Китай
  • Приложим сценарий: Ежедневно представяне на подаръци
  • Това е едно интелигентно устройство: NO
  • Материал: смола
  • Вид на бижута: украса на работния плот

Инв.: p107972

Интериор На Стаята Креативна Статуя Дъмбо Украса Животно Скулптура На Слон Украшение Аксесоари За Дома Десктоп Изкуство Скандинавските Занаяти Подаръци

1. Име: Статуята На Дъмбо

2. Материал: смола

3. Размер: 50 см * 24 см. * 27 см./54 см. * 26 см * 34 см

4. Стил: Северна Европа

5. Процесът на: полуавтоматична

6. Външен вид: домашни любимци

7. Вид на бижута: десктоп украса

8. Приложим сценарий: ежедневно връчване на подаръци

9. Приложимо място: всекидневна / спалня / веранда / офис / кабинет / търговски център / клуб

10. Детайли: ① е Изработен от висококачествена смола, безвреден за здравето и околната среда. ② Креативен дизайн, моделиране, изискана атмосфера, подходяща за всички видове помещения. ③ Цялостния процес на боядисване се характеризира с плавни линии и текстура. ④ Стабилна основа и стабилно настаняване.

Забележка: 1. Продуктът се измерва ръчно, и грешката е около 1-3 виж Моля, обърнете се към самия обект.

2. Продуктът е произведен ръчно, и в процеса на производство, понякога могат да бъдат малки драскотини или малки дефекти, но като цяло ефектът от това няма да се отрази.Моля те, прости ми.

3. Продуктът се приема естествената си форма.Поради светлина, осветление на дисплея и на други причини ще бъде малка разлика в цвета.Моля, консултирайте се с картофено обекта.

Скъпи приятели, добре дошли в нашия магазин.Ако харесвате този продукт, моля, добавете я във вашия "Списък с желания", ако ви харесва нашия магазин, моля, добавете я във вашия "Списък за пазаруване".Ние предлагаме голяма поръчка с голяма отстъпка, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, благодаря ви Много!!!

Събирайте агенти от всички страни.Ако проявявате интерес, моля, свържете се с нас.Ако искате да си купите повече, можете да се възползвате от най-ниска цена

>Превоз>

1. Поръчка ще бъде доставена в рамките на 5 работни дни след пълното заплащане.

2. Ние изпращаме само потвърден адрес на поръчка, моля, уверете се, че адресът на вашата поръчка съвпада с вашия адрес за доставка.

3. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

4. Ако не сте получили своята пратка на време, моля, свържете се с нас преди откриването на спора, ние ще проверим проблема и ще ви предоставим решение в рамките на 24 часа.

За услуги>>

Ние ценим всяка възможност за сътрудничество с нашите клиенти.Ние ще направим всичко възможно, за да отговорим на въпроси, решаване на проблеми.Така че, ако има някакви въпроси или проблеми, моля, веднага се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

За обратна връзка>>

Ако сте доволни от нашите продукти, моля да ни 5 звезди, вашите 5 звезди вдъхновяват ни за работа.Моля, оставете 5 звезди и положителните отзиви, ако сте доволни от нашите продукти.Ако има някакъв проблем с нашите продукти или продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми

Добави мнение

Вашият рейтинг: