Модел под Формата На Ивици на Зебра Бельо Декоративна Възглавница Калъфка за възглавница с Класическа Скандинавска Облегалка Легла Калъфка за възглавница Калъфки за възглавници

  • 11.92лв.
  • 12.96лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • карго панталони зебра, прекрасни каки зебра, панталони от лисьей зебра, широки панталони цвят зебра, мъжки пижамные панталони "зебра", мъжете - зебра, карикатури с дръжка на зебра, мъжки панталони цвят зебра, бикини с принтом зебра, панталони за джогинг "зебра"
  • цип: Невидим
  • CN: Zhejiang
  • Цвят на задната страна: Натурален Лен Цвят
  • Техника: Тъкани
  • Номер на модела: Шарени Зебри
  • Модел: Пишеща машина
  • Форма: Квадратен
  • Произход: Континентален Китай
  • Стил: Обикновена, Елегантен
  • Използването на: Седалка, Декоративен, Стол, Кола
  • Тип дизайн: Пейсли
  • Материал: Лен / Памук

Инв.: p108288

Модел под Формата На Ивици на Зебра Бельо Декоративна Възглавница Калъфка за възглавница с Класическа Скандинавска Облегалка Легла Калъфка за възглавница Калъфки за възглавници

Забележка: Бялата част на своята практика за възглавници на снимките, действителния цвят на продукта-естествен лен цвят (кремаво, бежово)

Артикул: Модел зебра Цвят: като на снимката Размери: 45 см x 45 см (17,5 см x 17,5 инча) Моля, се допуска отклонение до 1-2 см от ръчно измерване.Стил: европейски Nodic Материал: лен памук (машинно пране) Светкавица: невидима светкавица Mailto: 1x калъф за възглавници (вътрешна възглавница в комплекта не са включени) Силно препоръчваме да избере 2 от тях, като един комплект за декорация на вашия дом дивана с възглавница.Забележки: 1. Цената тук е посочена само за калъф за възглавници, не включва вътрешната част. ако имате нужда от вътрешна възглавница, моля, проверете по-долу. 2. Действителният цвят може леко да се различават от-за осветяване на снимки и на различни компютърни екрани. 3. Безплатна доставка важи само за електронна поща, поща Китай регистрирана поща или стандарт Potencia-problemak-hu.eu за някои страни.Ако не можете да направите това, моля, изберете друг начин на доставка. 4. На разположение на индивидуални и продажбите на едро.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.

В този момент в Potencia-problemak-hu.eu предлага множество начини за плащане. Visa, кредитни карти, бърз банков превод и офлайн плащанията (moneygram или Western Union).Можете да изберете най-удобния от тях.За да защитите вашите интереси, Potencia-problemak-hu.eu не анулира плащане, докато не получите колет и не ще са доволни от него.

Ние ще доставим стоките на адреса за доставка, който сте оставили в Potencia-problemak-hu.eu.За да можете да получите своята поръчка в нормален режим, моля, внимателно въведете вашия адрес за доставка.

Руският купувач, моля посочете пълното име (име, презиме, фамилия) и си подробен адрес (номер на апартамент, улица, град, регион и държава) В противен случай вашето помещение, вероятно ще бъде върната.

Ние ще доставим вашата стока след като сте генерира плащане в рамките на 5 дни.Това може да отнеме повече време, ако трябва да настроите вашия продукт.

Като цяло, в повечето страни срокове за доставка са посочени по-долу, се дължи на разликите в пощенската си срещи в различни райони, в някои райони това може да отнеме повече време.Ако пратката не е достигнала до вас навреме, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим проблема заедно.

Доставка в Руската Федерация обикновено отнема около 45-60 дни.Моля, имайте в предвид продължителното време на изпълнението на поръчка, преди да направите поръчка.

Ако сте доволни от моите стоки и услуги, моля, направете ми една услуга, за да оставите положителен коментар.Ние много ценим вашите добри отзиви.

Оптовикам ще топлина щастливи!Имаме собствен завод, много от търговците на едро купуват много стоки от нашия завод.Ние ще ви предложим добра цена, и тогава качеството ще е гарантирано.Ако възнамерявате да извършите покупка в големи количества, моля, не се колебайте да се свържете с нас за доставка, плащане и специални отстъпки!

Добави мнение

Вашият рейтинг: