Мексикански Карнавал Кукла Мексикански Карнавал Плюшени Джуджета, Скандинавски Джудже Фигурка На Елфа Мексиканска Фиеста Вечерни Украса За Дома

  • 11.01лв.
  • 26.23лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип елемент: Аксесоари за кукли
  • Материал: Плюшено мече
  • Произход: Континентален Китай
  • Пол: Унисекс
  • Сертифициране: Няма
  • Препоръчителна възраст: 12+y

Инв.: p108697

Описание:

Всяка кукла Mexican Carnival е изработена от екологично чист филц, ги сладък външен вид се радва на популярност сред деца и е добър избор за детски подаръци.

Спецификация:

Заглавие: Мексикански Карнавал Плюшени Джуджета

Материал: Плат

Размер: около 20*12 *9 см/8.87*4.7*3.5 в

Тегло: около 130 г

Применимая сцена: за търговски прозорци, орнаменти, карнавални партита, семейни тържества, празнични подаръци или като подпори за снимки и т.н.

Опаковъчен лист:

Безлични кукла * 1

Забележка:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Мексико карнавальная кукла】 Плюшен кукла на мексиканския елф е забавен дизайн. мексикански плюшени джуджета носят празнични шапки и държат на музикални инструменти, за да добавите енергия на карнавальным събития.

2. 【Доставяйки щастие】 Според скандинавската традиция, шведски един елф, джудже олицетворява късмет и отговаря за грижите и просперитета на семейството.Можете да го използвате, за да разказва на своите деца и им доставят радост.

3. 【Изящна изработка】 Плюшено корпус и шапка Gnome изработени от мек филц, износоустойчиви и устойчива, им е лесно да се деформира или се съборят.Освен това, плюшен кукла Мексикански джудже цветни, но не е лесно выцвести.

4. 【Распространяйте дух】 Декор под формата на мексикански джуджета ще ви донесе радост и добро настроение, създавайки уютна приказна атмосфера във всяко помещение. Плюшени мексикански фантазия джуджетата са идеални за разпространението на традиционния дух.

5.【Идеална идея за подарък】Очарователен мексико карнавальная кукла -традиционалистка, идеална за разпространение на празничното настроение и събирането на късмет за цялото семейство.Донесете у дома плюшени мексикански фантазия на джуджетата, децата си, семейството и приятелите си и да им късмет!

Добави мнение

Вашият рейтинг: