Ръкохватката с CNC 5-аксиален електронен ръкохватката стандартна система за управление на трафика 5v mpg mach3, електронен ръкохватката за аварийно спиране

  • 82.75лв.
  • 137.91лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • ръкохватката от сплав, сребърен медальон фотограф, комплект 4 цпу, контролер с ЦПУ nk3, 3 контролер с ЦПУ aks, скелет спира движението, плазмен контролер с ЦПУ, пълен, ръкохватката r2n, светодиод 50 движение, 1 мили на галон кола
  • Сертифициране: ce, RoHS
  • Стил: Други
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: Ръкохватката LHB04B
  • Материал: Пластмаса

Инв.: p11182

Опаковъчен лист

1 Бр. Ръкохватката JMPG5

Описание:

1. Окачване MPG с 5-осово ръчен контролер с ЦПУ с възможност за избор на x1, x10, x100, вие предлагате един комплектен блок окачване MPG с аварийно спиране за 4-аксиални металообработващи машини с ЦПУ, той е оборудван с нашите популярни обработен блок MPG с 4 оси и ключа на скалата, led индикатор и изпраща обратна връзка с CNC машина информира потребителя за състоянието на устройството.

2. Цялата инсталация е изолирана от блок MPG и осигурява лесна за инсталиране схема за свързване, той е подходящ както за търговски машини, така и за подмяна на блока за управление на jog или друг компютърен контролер.Които дават на системата по-голяма гъвкавост в управлението.

Спецификация:

1. преминете x1, x10, x100

2. Преминете оси X, Y, Z, 4-та, 5-та

3. Led индикатор

4. С аварийно спиране

5. Висококачествено професионално шаси

6. 6 фута разтегателен висококачествен екраниран кабел кабел

7. Магнитен държач основание може да се постави на произволно място върху стоманена повърхност на устройството

8. Се изисква 5 +, 150 ma, мощност, за мили на галон

9. Фаза изход е A,/A B/B;

10. На изхода на TTL, с възможност +-20 ma;

11. Поддръжка на системата за ЦПУ: Тайван Pou Yuen M600 M500 M520i серия T300, Higerman, HANUC, GSK, открит NC, KND, Siemens, NUM, FAGOR Испания (нов, 8055I) и така нататък.

12. Публикуване: Потребителят може лесно да се свържете това устройство към системата за ЦПУ.

Свържете се с нас

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас свободно, благодаря!!

Плащане

Ние приемаме paypal, Набирателни, кредитна карта, т/Т, Western Union, WebMoney Qiwi в чантата си и бразилски Boleto.Ние изпращаме на стоки в рамките на 1-5 работни дни след получаване на плащането.Поръчките ще бъдат отменени, ако плащането не бъде получена в рамките на 10 дни от момента на покупката.

ВРЪЩАНЕ

-Ако сте получили грешен или дефектен продукт, моля, пишете ни в рамките на 7 дни от датата на получаване на стоката.

- По-късно от 7 дни продукт не може да бъде приет за връщане.

-Ако поръчката е дефектен, ние ще ви изпратим резервни части след получаване на доказателства от дефектни снимки на стоките, които сте придобили, и без допълнително заплащане.Доставка и обработка на стоки не подлежат на връщане.

-Всички рекламации трябва да включва всички оригинални стоки, по-здрава, годно за продажба състояние, цялата опаковка, включително ръководства, гаранционни бланки и т.н.

Доставка

- Моля, уверете се, че посочения от вас адрес е указан правилно.Ако адресът е посочен погрешно, пратката не са представени и изпратен обратно на продавача, купувачът трябва да плати цената за първата и обратна доставка.

Добави мнение

Вашият рейтинг: