Новата клавиатура за лаптоп Teclado Espanol Sony Vaio文-NW PCG-7171M 7186M Испанска клавиатура 148738061 / 012-006A-1366-A

  • 57.32лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • предпазител sony vaio, испанска аниме клавиатура, стикер буда испански, драйвер sony vaio pcg, дезинфектант en espanol, оперативна памет sony vgn, батерията на sony vaio pcg, фен на sony vgn nw, гривна en espanol, шия sony vaio
  • Търговска марка: зилайф
  • Съвместим Марка: SONY
  • стандартна: Британски стандарт
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: 148738061
  • Сертифициране: ce, FCC

Инв.: p118935

Новата клавиатура за лаптоп Teclado Espanol Sony Vaio PCG-7186M Испанска клавиатура 148738061 / 012-006A-1366-A

Спецификация на продукта: Цвят: бял Състояние: 100% нов Съвместими модели: SONY VAIO PCG-7186M Замени стаи части: 148738061 Гаранция: 3 месеца, 1 Моля, потвърдете, че вашият телефонен номер е правилният, и с него могат да се свържат навреме с куриер. 2. За да спестите време, моля, кажете ми, колко трябва да посочи във фактурата.

Плащане Ние приемаме само чрез PayPal.Всички елементи търг трябва да бъдат платени в пълен размер.Адрес за доставка трябва да съвпада с адреса на потвърждение в Paypal, ако не, моля, свържете се с нас подтвердите.Ѕһ ipping 1. Всички поръчки се изпращат в рамките на 2 работни дни след извършване на плащането.

2. Дотогава, докато вие не сте в далечни страни и градове, предпочитаният начин на доставка - DHL.Ние искаме да ви предоставим най-доброто обслужване.

3. Цялата предаването ще бъде с отслеживающим номер.Политика за връщане / гаранция 1. 30-дневен период за връщане на парите. гаранционен срок - 60 дни. 2. Моля, изпратете съобщение, пишете или се обадете ни преди връщането на стоките. 3. За всички върнати стоки, признати в работно състояние, се заплаща такса за попълване на запасите в размер на 15%. 4. Стоки, върнати повредени, ще получат частично възстановяване в зависимост от състоянието на стоката. 5. Всички върнати стоки, трябва да имат оригинален етикет защитена от неоторизиран достъп, в противен случай рекламации не бъде приет.За нас Отлична дистрибутор на резервни части за преносими компютри с 2002 година. Можете да получите не само на добра цена, но и гаранционен срок и професионално сервизно обслужване.Ремонт на преносими компютри на всички най-големи марки, както и компютри Apple Mac, iPad, нашите услуги включват: Подмяна на счупени екрани дисплей, корпус, дефектни клавиатури, дънни платки и т.н., Моля свържете се с нас за да получите ценова оферта.Коментари

Ние винаги правим всичко възможно, за 100% удовлетвореност на клиента.Моля, свържете се с нас, преди да ни остави неутрално/отрицателно мнение и ние веднага ще решим проблема.

Вашият 5-звезден отзив много ни се помогне и ще бъде високо оценена!Благодаря ви за вашата подкрепа, насладете се на пазаруването!

Добре дошли, за да се свържете с мен на: Либи

Skype ID : conycb

Добави мнение

Вашият рейтинг: