Водоустойчив корпус за Insta360 ONE X2, Защитната обвивка за гмуркане 40 м (131 фут) Аксесоари за камери Aciton

  • 95.91лв.
  • 143.16лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Търговска марка: СОДИАЛ
  • Съвместим Марка Екшън-камера: DJI, НИКОН
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: 1

Инв.: p120781

[ПРИЛОЖИМО] Калъф за гмуркане Insta360 ONE X2. идеално място за гмуркане, каране на сърф, гмуркане и други водни спортове.Той има забележителни водоустойчиви характеристики.

[ВОДОУСТОЙЧИВА] с помощта на този водоустойчив корпус за Insta360 ONE X2, можете да прехвърлите екшън камерата ONE X2 на дълбочина до 40 м (131 ft) под вода.

[МАТЕРИАЛ на ЛЕЩАТА] подводница обвивка за гмуркане Insta360 ONE X2 е изработена от закалено стъкло с оптичен дисплей, коефициент на пропускливост на обектива е над 98%, изображението при снимане ясно, на повърхността на обектива е гладка и равна, а изображението при снимане не се нарушава.

[ЗАЩИТА] може да Се избегне попадане на капки вода, които се развалят, си отснятый материал.Без черупка аз не препоръчвам да избършете обектива ONE X2, особено в океана, където морската вода и пясъка, могат да го надраскат.

Материал: Силикагел

цвят: прозрачен

Съдържание на опаковката:

1 х калъф за гмуркане за Insta360 ONE X2

1 х Ръководство на китайски и английски език

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: