3X Тенис на Пощенска Органайзер, 3-слотный Сортировач поща от метална тел, Органайзер за писма, писма, книги, картички и още много други

  • 47.63лв.
  • 82.11лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p121957

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% Оригинални и добро качество с безплатна гаранция след продажбата.

[Органайзер за сортиране на метал] е Изработена от висококачествена метална тел, трайни и безвреден, лесен за почистване.Метална повърхност, покрита с покритие покритие, благодарение на което тя изглежда зашеметяващо и блестяща, приятна на допир.

[Обработка на повърхност, покрита с покритие] Превъзходно качество на производство на галванични покрития прави титуляр за поща декоративен и антикоррозионным, процес эпоксидного покриване на външния слой осигурява устойчивост на корозия и дълготрайност.

[Органайзер с 3-клетъчна] Жично органайзер за писма, за да съхранявате имейли, писма, документи, вестници и други предмети, да бъркотията на бюрото си почти до нула, съдържа бюрото си в чистота и ред - най-добрият избор за икономия на място на компютъра в офиса, зала за изчакване, за училището и за домашна употреба и т.н.

[Елегантен минимализъм] Революционна концепция за дизайн, изчистена и стилна.Геометрична форма на Желязо art stripe изглежда по-многопластова и по-удобна за съхранение.Органайзер за писма с висококачествена боя изглежда по-текстурно и красиво.

[Master сортиране и начало декор] Сортировач поща - това е не само рафтове за книги, но и модерен декор.Брилянтна покритие от розово злато и лъскав метален геометричен дизайн, го правят настолен произведение на изкуството, е подходящ за декорация на дома, фотография, организатор и още много други.

Характеристики

Отлично качество

Изработена от висококачествена метална заварка, здрав и издръжлив, лесен за почистване.Този елегантен сортировач поща от розово злато ще даде масата строг вид и ефективна организация.

Просто Стилен и Организатор на Капитана

Този класически шик сортировач поща от метална жица цвят розово злато, заемащ минимално място върху работния плот, идеални за пестене на място и опазване на ефективност, при запазване на ясно външен вид.

Цвят: Rose gold

Материал: желязо

Размер: 9,5 Д х 4.7 Ш х 6.0 (в инчове)

Разстоянието между всеки слот: около 1,5 инча

Съдържание на опаковката:

3 * Органайзер за файлове

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Добави мнение

Вашият рейтинг: