1 Кутия Люспи За Нокти Дъгови Декоративни Пайети За Дизайн на ноктите Блестящи Пайети за Нокти DIY

  • 2.15лв.
  • 3.92лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • магазин целлофановых пакети, найлонова торбичка с пандой, пакети найлонови на едро, стоящ найлонова торбичка, найлонова торбичка 4x6, найлонови торбички за тестени изделия, найлонови торбички clesr, пакети найлонови сквичис, 9 х 4 найлонови торбички, найлонова торбичка Мики
  • Тип елемент: Стикер и Стикер
  • Брой парчета: Една единица за измерване на
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p1238

1 Кутия Люспи За Нокти Дъгови Декоративни Пайети За Дизайн на ноктите Блестящи Пайети за Нокти DIY

Технически характеристики:

Тъй като той е проектиран с блестящ цветен ефект, който може да се отрази на различни цветове от блясък, лесно да се нанесе върху ноктите, за да направят ноктите по-чаровни и привлекателни.

Ако искате да го използвате, за да направите ноктите си красив и модерен, той е добър избор за използване на тези люспи в съответствие с неговия дизайн с висока яркост, както и функция за направи си САМ ще ви предостави богат избор на бижута в живота, като например калъфи за телефони и слънчеви очила, за да покаже своя собствен стил.

Изработен от ABS материал, който е полезен за кожата.

Дължина на комплекта е 6,5 см, ширина - 5,5 виж

Той е подходящ и за декорация на нокти и за създаване на произведения на изкуството, като например калъфи за телефони, бижута от смола, слънчеви очила и пощенски картички.

Име на продукта: Блясък за нокти

Материал: ABS

Характеристики: Ярки, Отразяващи, Неплавающий

Подробности размер:

6,5 см х 5,5 см/ 2,56 "x 2,17" (прибл.)

Бележки:

Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, оставяйте една малка разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Пакетът включва:

1 x Блясък за нокти

Добави мнение

Вашият рейтинг: