50 бр./лот, 15x18 + 4 см, Крафт-шампанско, самозалепващи чанта с печата, Пощенска чанта, Ударопрочная, Подарък чанта, Опаковки, торбички, на едро.в наличност

  • 63.74лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • червен калъф пузырчатый, чанта с изображение на целувка, чанта kiss метална, целувка, целувка, целувка в вълнена чанта, игри с мехурчета за iphone, перлени игли за коса целувка, целувка килим мехур, целувка в чанта с ключалка, обичай целувка с мехурчета
  • Тип: Получен Продукт
  • Търговска марка: YH ЗАНАЯТИ
  • Обработка на повърхността: No
  • Материал: Хартия, КРАФТ
  • Тип елемент: Аксесоари за кукли

Инв.: p125635

Безплатна доставка на 50 бр./лот, въздушна поща на Китай, крафт-балон, самозалепващи чанта с печата, Пощенска чанта, удароустойчива, Подарък чанта, опаковки, торбички Размер: 15x18 + 4 см Материал: крафт-балон

1. Ако някой специален заявка, моля, свържете се с нас преди да се плати, не се оставят съобщение след плащането.

2. Моля, добавете всички избрани продукти в кошницата и изберете метод на доставка.След това натиснете бутона "Плати сега", след това завършете плащане, след като се удари по поръчка.

3. Ние пишем "подарък" в горната част на кутията, ако изпратим чрез самолетни заминаване Поща на Китай.Ние ще обявим малка цена в съответствие с размера на поръчката и големината на кутията.Ако искате да декларират истинската цена, моля оставете съобщение при плащане.

4. Можем да доставим вашата поръчка в рамките на 10 дни след плащането.Ако индивидуални продукти можем да доставим в рамките на 10 ~ 20 дни.Ние не гарантираме време на транспортиране на всички международни пратки, тъй като в различните страни по различно време митническо оформяне, това може да повлияе на скоростта, ние не можем да контролираме скоростта, но ние продлим време на доставка за вас.

5. Моля, внимателно прочетете описанието, преди да плати.Моля, използвайте точен адрес при плащане, ако причината е причинил връщането на пратката, ние получаваме възстановяване на разходите за доставка.

6. Моля, имайте предвид, че на всеки ред има номер за проследяване, можете да я проследите онлайн.

7. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни вносни, митнически такси и данъци с обичая на страната си, тези допълнителни разходи трябва да бъдат платени при получаване на пратката.

8. Моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка и отвори дебат, ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема.

9. Направени по поръчка: Ние можем да произвеждаме по поръчка хартиени изделия. изделия от ева.изделия от филц. и всички комплекти за бродерия за вас.ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.

Добави мнение

Вашият рейтинг: