360 Градуса С Кухненски Смесител Аератор Гъвкав Филтър За Вода Дифузор Водосберегающая Наставка Съединител Кран Аксесоари За Душ

  • 5.78лв.
  • 9.64лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип: Аксесоари За кухненски Кранове
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: удължител на крана
  • Тип Аксесоари За Кухненски кран: Други

Инв.: p126060

Характеристики:

* 100% чисто нов и високо качество

* конструкция поток от дюзата на филтър за икономия на вода със завъртане на 360 градуса - мек поток от мехурчета и силен спрей

* Два вида режим на излизане на вода, спрей добавя бутона за режим на излизане на вода, един ключ може лесно, бързо и удобно промяна на режим на излизане на водата.

* Намалява разходите за енергия и излишно разходване на вода Регулируема струя за по-меко или силно за пръскане на Фините вграден грязевое сито улавя частици от пясък и кал.За почистване просто махнете отметката цедка и измийте под течаща вода.

* Изработена от висококачествен материал, практичен и е трайна.Подходящ за всички стандартни батерии с външна резба M22 и вътрешна резба М 24 - инсталиране на пакет за Спестяване на енергия: икономия на вода 30% до 70% (в сравнение със стандартните барботером)

* Увеличете налягането на водата: предотвратите протичането на вода и въздух, смесен с вода, добър вода, на допир е мека, подобрява импулс вода, за почистване е по-удобно.Два вида опаковка на режима на освобождаването на вода се добавят бутона за режим на излизане на вода, един ключ може лесно, бързо и удобно промяна на режим на излизане на водата.

Технически характеристики:

Материал: PVC

Дължина изделия: 15 см

Диаметър на филтъра: 3,5 см

Съдържание на опаковката:

1 х Кран

Забележка:

1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.

2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: