Led Нощна лампа, Таблица лампа, С регулируема яркост на допир, лека нощ с 3 регулировками яркост, Окачен Преносим лека нощ

  • 15.38лв.
  • 32.06лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Търговска марка: изток
  • Включени ли са крушка: No
  • Сертифициране: Няма
  • Тип: Атмосферата
  • Произход: Континентален Китай
  • Форма: ТОПКА

Инв.: p128744

Добре дошли в нашия магазин.

Нашите продукти се различава достъпни цени и с добро качество.Ние подкрепяме дропшиппинг и продажба на едро.Ако искате да работите с нас в продължение на дълго време, моля, свържете се с нас и ние ще ви предложим много добра цена.С най-добри пожелания!

[Нощна светлина с докосване] Тъчпад осигурява пълно управление, което позволява лесно да сменяте режима на осветление, включват и изключват с натискане с пръст върху бутона за осветление.Когато е в режим на мига, променете вашия любим цвят в зависимост от настроението ви, само с едно докосване на цветова лента, и направете си подходяща за осветление в никакъв случай.

[Лампа за четене с регулируема яркост] 3 регулируеми нива на яркост (слаб, среден, светъл) с кръгъл дизайн на 360 градуса, правят лек, мек и равномерно, така че децата да могат лесно да се намерят удобен лампа за защита на очите по време на четене.Независимо от това, вие четете или работите, това ще ви направи по-спокойна.

[Подвесная конструкция] дръжка Дизайн на долната част на нощни лампи удобен за носене като фенерче през нощта, а също така може да бъде подвешена на въже.В съчетание с малки размери и разнообразни функции, това е най-добрият избор за активна почивка, като детска стая, спалня, къмпинг и туризъм.

[7 цветни светлини] лека нощ може да се промени на 7 цвята благодарение на панела за затъмняване на цветови пръстени.Цвят на светлината - най-добрият инструмент за управление на настроението на фестивали или срещи, вместо беспламенных свещи, по-екологичен и енергоспестяващ, а също така създава красива и романтична атмосфера за различни сцени.

[USB акумулаторна батерия] Вградена литиева батерия с капацитет 1200 mah, интелигентна нощна лампа се захранва от компютър, захранващ блок и зарядно устройство главата 3c.Обикновено той може да свети в продължение на 24 часа при максимална яркост (режим бяла светлина).Това е чудесен избор за аварийни ситуации при прекъсване на електрозахранването и бивакуване на открито.

Цвят: Бял

Материал: пластмаса

Размер: 11 x 9 см

Съдържание на опаковката:

1 * Нощна лампа

1 * usb кабел за трансфер на данни

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: