1бр Делфините и Рибата Декор на Банята Стикери За Стена Хартия Детска Спалня Винил Хартия

  • 8.68лв.
  • 10.99лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • стикер за нокти делфин море, колие от метили делфин, етикети делфин самотен, големи етикети с делфини, етикети делфин евтино, метален пирон делфин, богемное колие делфин, хромирани стикер делфин, етикети детска градина "делфин", етикети за грижа за делфини
  • Номер на модела: Стикери За Стена LCLYL Ocean Dolphin Fish
  • Модел: Плосък Релеф Стикер За Стена
  • Спецификация: Single-piece Package
  • Сценарий: Стена
  • Тема: Модел
  • Стил: Модерен стил
  • Класификация: Стикери за прозорците, За стена

Инв.: p129762

Характеристики:

- Красива и приятна художествена стикер на стената за вашия дом.

- Прозрачни край, без бели ръбове около всяка етикети.

- Придайте на стаята си освежаваща гледка, създайте атмосфера на приказките.

Спецификация:

Изцяло нов и качествено!

Тип: Стикер на стената

Модел: Делфините и Рибата

Материал: PVC

Размер: приблизително 50x70 см/19,7 "x 27,6"

Цвят: Както е показано на фигура

Количество: 1 бр.

Пратката включва:

1 х стикер за стена

БЕЛЕЖКА:

1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Цвят може да варира в зависимост от езика разлика, моля, разберете.

Можете също така да се свържете, за да научите подробности за това как се ползва кошница за пазаруване.

Плащане

1. Potencia-problemak-hu.eu приема следните начини на плащане: Visa, MasterCard, QIWI, Western Union и t/t (банков превод) 2. Защита на купувача: Potencia-problemak-hu.eu изпраща плащане нас едва след като се потвърди изпращането на вашата поръчка.Доставка 1. Безплатна доставка Просто изпратете въздушна поща на Китай, доставка в Австралия, Канада, обединеното кралство, Съединените Щати, обикновено отнема от 15 до 30 дни, в останалата част от страната свят обикновено се нуждаят от около 20-50 дни.Тъй като възможността за тясна случайността е извън нашия контрол, някои парцели, могат да бъдат задържани и доставката може да отнеме повече от 30 или от 50 дни. 2. Ако имате нужда от продукт, спешно, моля, изберете начин на доставка EMS, DHL или FedEx и заплащане на допълнителни такси за доставка (5-10 дни, за да пристигнат до вас).Рум-1. Ако има някакви проблеми с продукти, моля първо се свържете с нас и ние можем да се споразумеят за това.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема със задоволство.Ако наистина не искате да направите това, моля, изпратете ни ги обратно в рамките на 7 дни, и ти трябва да плащат разходите за обратна доставка.След като сме получили върната стока, ние ще възстановим парите си в пълен размер. 2. можете да се свържете с нас чрез trademanger как да купя съобщение или ни пишете, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и в рамките на 36 часа в почивните дни. нашето работно време: 8: 00 ~ 22:00 (пекин) Обратна връзка 1. Вие имате нужда, и положителен отзив много важен за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от стоки и услуги.

Добави мнение

Вашият рейтинг: