Бороскоп за Впръскване на Газопровода с Панорамирующей Камера на 360 Градуса, Безжичен ДРЕНАЖЕН Възвратна Камера, Преносима Промишлена Камерата на Ендоскоп Тръби

  • 1 878.41лв.
  • 2 209.89лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • vga-ендоскоп, 7-миллиметровая гъвкава ендоскопска камера, водопроводна тръба vauxhall 13265575, камерата на ендоскоп, 8 мм otg камера, android ендоскоп малка камера, дневник на 180 градуса, инспектиращата камерата на lg, видеорекордер visregister, оригиналната инспектиращата камера
  • Сертифициране: CE
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ГИЛИТИК
  • Номер на модела: WP9600D

Инв.: p130535

IP68 Водоустойчив 9 инча цветен TFT, LCD монитор с канче на 360 градуса, безжична сигналната технология, преносима ендоскопска камера 【Технология за безжичен сигнал 】: Камера за инспекция на тръби, вградени в 2,4 G wifi, може да се управлява безплатно приложение (Android, IOS или таблет), поддържа едновременен преглед на до 3 устройства,много лесен и удобен за използване.Резултатите от тестовете могат да се възпроизвеждат на вашия телефон.

【Водоустойчив и 360 ° канче за нощно виждане 】: Система за индустриални ендоскоп за източване на канализационного тръбопровод с HD 1000TVL водоустойчива камера с висока разделителна способност IP68 # 304 от неръждаема стомана + широк зрителен ъгъл от 360 °, което го прави разбираемо при разглеждане на някои трудно достъпни места. 18 бр. регулируеми светодиоди за осветление труднодоступныхдоберитесь до зоните за проверка.Прегледи ще бъдат по-ясно се вижда в тъмното.

【МОНИТОР и кабел】: Професионална камера за разглеждане на дренажни тръби / канализационни тръбопроводи е оборудван с 9-инчов цветен TFT-LCD монитор с сенника за външни одити.Материал на тел - стекловолоконный прът (диаметър: 4,8 мм), антикоррозийный / студен / растяжимый.

【ПРЕНОСИМ КАЛЪФ за носене на ръка и дълга батерия 】: Универсален комплект за разглеждане на канализационни тръби със змийска камера с трайни водоустойчив куфар армейского ниво за съхранение на съдържанието.Кабелна намотка се намира извън кутията, лесно почистване, и тя не замърсява кутия.Лесен за пренасяне; удобен транспорт. Литиево-йонна батерия с капацитет от 12 До 4500 mah, който влиза в комплекта, осигурява около 6 часа непрекъснато използване.

【 УНИВЕРСАЛЕН 】: Змеевидная място за разглеждане на дренажни тръби / канализационни тръбопроводи могат да се използват под подове, вътре стени, тавани, улуци и дори на покрива, а също така може да се използва за гледане на щети от мухъл и вода.Система видеоинспекции тръби промишлени ендоскоп за канализация и е приложима към тръбата на климатика, вакуумному тръбопровода, затонувшей тръба и т.н. Той е удобен за използване и максимално се избягва опасностите.

【Поддръжка подмяна на части и бързо обслужване на клиентите 】: Ако имате нужда от помощ, включително предварителна резервация / следпродажбено обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Всички резервни части / аксесоари за камери за контрол на тръбопроводи за ремонт или замяна, фабриката предлага на много ниска цена, не е нужно да се притеснявате за цената и наличността на заместители.

Видеозаснемане змеевидных тръби и стени е задължителна за всеки собственик на къща, изпълнител и дори професионалист!Това елиминира необходимостта от явно гипсокартон за откриване на течове, тръби или електропроводи.Система камери за контрол на тръбопроводи има само висококачествени компоненти, като например видеопровод премиум-клас, детайли от неръждаема стомана и връзки за споделяне на видео.Промишлен ендоскоп за дренаж / канализация снабден с Wi-Fi На 2,4 G и приема видеорекордер по телефона по време на записите за последващо възпроизвеждане.Преносим алуминиев калъф за носене, в който се съхраняват всички елементи за транспорт и употреба.Купете Видеозмейку днес, за да се избегне утрешните проблеми с водопровод.

Добави мнение

Вашият рейтинг: