Умен Digital alarm clock Нощни, Зелен Led Пътен USB Настолни Часовници с Датчик за температурата на 12/24 часа, Повторение за Спални, Черен

  • 23.44лв.
  • 45.09лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p131492

[Сверхчистый голям дисплей с автоматично регулиране на яркостта] -Нашият digital alarm clock е оборудван с голям led дисплей, който прави живота по-лесен и удобен.Можете да видите ясно време в спалнята, хола и кухнята с различни ъгли на камерата, освен това, автоматично затъмняване на яркостта (потъмняване на нощ) ви позволява да се насладите на най-доброто визуално възприятие.Можете ръчно да конфигурирате 2 нивото на яркостта е необходимо.

[Многофункционален часовник и функция големия повторение] -това са интелигентни настолни часовници с температура по Целзий / Фаренхайт, 12 часа и 24 часа, режим на датата, функция за повторение на led часовници ви позволява по-дълъг сън, а след това отново да ви напомня.

[Минималистичен ультраузкий дизайн, лесен за управление] -Елегантен, стилен и изчистен дизайн, голям екран, лесно гледан дори слабовидящими, интуитивни бутони за настройка, няма натиск при инсталиране на време или аларма. Особено подходящ за деца и възрастни хора.

[Изход хранене и функция за гласови команди] - За всички функции се изисква конектор за захранване.Ако използвате само 3 батерии тип ААА (не са включени в комплекта), можете да активирате екрана на дисплея глас и автоматично изключване дигитален екран през 16 секунди.Ако това е директен USB конектор (включително кабел за пренос на данни), гласов контрол не се извършва, тъй като той винаги е включен, когато е свързан към мрежата.

[Напомняне] -Ако не използвате настолен будилник в продължение на дълго време, моля извадете батерията и го запишете.

Заглавие: Будилник

2 режима на захранване: 3 батерии тип ААА (в комплекта не са включени) / директен USB конектор (включително кабел за предаване на данни)

Напрежение: 5 V

Начин на превключване: ръчно

Система на основните: 12/24 часа

Яркостта: 2 нива

Дисплей: Да

Гласово управление: Да (кликнете върху работния плот, изключете режим на сън)

Функции: показване на времето, показване на дата, показване на температура, аларма, snooze функция памет, лека нощ

Приложими места: къща, хол, спалня, кабинет, офис, кухня, баня, обществени места и т.н.

цвят: Черно + зелено

Материал: ABS

размер: 12 x 6 x 4 см

Съдържание на опаковката:

1 х Часовник

1 х USB кабел за захранване

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Цифров Часовник

Настолни часовници

Led часовници

Digital Alarm Clock

Добави мнение

Вашият рейтинг: