Кола За Телефон Магнитен Светлинен Дизайн Скоба Подкрепа Двойна Купата Завъртане На 720 Градуса Силна Магнитна Адсорбция

  • 7.25лв.
  • 9.06лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • 360 gps 720, калъф oppo mount, 3 настройте телефона, максимален разход на въздуха 720, лесно монтиране на телефона, камера на гърба 720, пыльник се върти на 360 градуса, въртене на антената на 360 градуса, въртенето на кобура на 360 градуса, въртене на филма на 360 градуса
  • Името на цвета: сребро
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Метални

Инв.: p132701

Характеристики:

1. Силно привличане, телефон лесно да падне.Магнитен кола за телефон с 4 вградени неодимовых на магнита, които имат силна магнитна сила и образуват затворено магнитно поле вътре, което може силно привлечени телефон, без да влияе на сигнала на телефона и телефонът е стабилен и не е лесно да го пуснете.

2. Лагери, по-голям диапазон от ъгли на видимост.Притежател на мобилен телефон е подобрена, за да се увеличи дължината на ръкохватката и конструкция двойно окачване, да се увеличи пространството за регулиране на ъгъла на преглед, отговаря на нуждите на по-голямо завъртане на ъгъл на гледане и да се гарантира по-ясно възприемане на ъгъл на гледане.

3. Управление с една ръка, с висока гъвкавост.Кола за телефон преодолява ограниченията рамка и може да записва мобилни телефони и други цифрови устройства само с една ръка, без да се притеснявате за размера си, и е подходящ за всички мобилни телефони.

4. Здрава грунд, устойчива и здрава.Долната част на конзолата е завързано супер-лепило, което лесно е залепен и се отстранява без никакви следи.Тя няма да падне при висока температура или в ухабистых условия, като планински пътища, легнал полицаи и рязко спиране.Сигурност.

5. Светлинен дизайн, добре видими през нощта.Притежател на мобилен телефон е светящуюся пластмасова конструкция около притежателя на мобилен телефон, която може да защити телефон и ви позволява бързо да определят местоположението на притежателя на мобилен телефон през нощта, което е удобно за нощно шофиране.

Спецификация:

Име: Кола за телефон

Материал: метал

Характеристики: dual топка 720 градуса на въртене, силна магнитна адсорбция

Размер: около 35 * 40 мм/1,38 *1,57 инча

Тегло: около 45 грама

Опаковъчен лист:

1 * Кола за телефон

Добави мнение

Вашият рейтинг: