Новият Сладък Пътна Чанта от Eva за Носене Марио Nintend Switch Конзола Контролер 2в1 Чанта За Съхранение на Твърд Калъф Ns Аксесоари

  • 52.46лв.
  • 104.90лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • nintendo switch марио броссс, преминете на nintendo flake switch, преминете mario party star rush switch, xbox проверява калъф, nintendo switch марио кери, пътен калъф за ключ на nintendo, nintendo switch ярък, марио nintendo боя, игрова конзола на nintendo ds, переключайте най-сладкото pokemon
  • Търговска марка: ЗЮЙДИД
  • Съвместим марка/Модел: Nintendo
  • Номер на модела: За Ключа
  • Съвместима модел Nintendo: Преминете На Nintendo
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p132742

Функция:

1. Богат на функции дизайн Дънкови дръжки и вградени регулируеми презрамки удобен за переноске.Вътре също така има и допълнителен пакет, който не само осигурява двойна защита на игрални съоръжения, но и ви позволява да избирате различни решения в зависимост от броя на преносими устройства, игри.

2. Висококачествени материали Синя долна част на своята практика за носене е направен от деним, нескользящая, амортизирующая, а червената част е изработена от полиуретанова материал, устойчив на надраскване и екструдиране, непромокаема и защитен от ръжда.Задържане на устройство, запълнено от вътре материал EVA, добре защитени по време на транспортиране.

3. Атрактивен външен вид, Синьо и червено, като цветовете на тема, уникален дизайн панталони в стил прашка, като мультяшного характер, изглежда сладък и изискан, по-подходящ за повечето играчи.Дизайн с двойно закопчаване-цип и кнопочным ключа предпазва игрови аксесоари, а също така се инсталира лесно и се отстранява.

4. Специално проектиран за Nintendo Switch - Голямо пространство за съхранение на Два своята практика за съхранение да се настанят 26 игрални карти, конзолата на ключа и док-станция, каишка Joy-Con, копче Joy-Con, ac адаптер, USB кабел и HDMI кабел.Вътре има 2 места за съхранение и еластичен мрежест торбичка от една страна, в която можете да съхранявате различни аксесоари, от друга страна - отделно пространство, отделено за поставяне на аксесоари-голям размер.Между две отделения за съхранение има защитна плоча за предотвратяване на сблъсък принадлежности от двете страни.

Съдържание на опаковката:

1 × Голяма чанта + 1 × Малък калъф за съхранение

Добави мнение

Вашият рейтинг: