1000ШТ Възрастните Хора Използват Автоматично Простото Облекло Игольчатое Устройство Нитевдеватель Ръководство Инструмент За Конец

  • 226.25лв.
  • 238.16лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • крик w4 foot, окабеляване на 4-гнездо докинг станция, оверлок за шиене панделки, 3 5 резба домкрата, оверлок 4 конци slr4d, жак 3.5 контролера на xbox, 35 конектор 4 щифт за заключване, конци 60 оверлок, оверлок 4 нишки, оверлок 4 х конци
  • Материал: Пластмаса
  • Мода X&K: 2101lxr2080
  • Категория продукти: Автоматична игла
  • Тип: Автоматична игла
  • Използването на: Автоматична игла

Инв.: p134433

1000 бр. Автоматично простото облекло окото на устройство за възрастните хора, нитевдеватель, ръководство инструмент за зъби Характеристики: Мини размер, високо качество, дълготрайност и лесна употреба.Сладък подарък за вашата майка и на възрастните хора.Много е полезно за хора с лошо зрение, за да реши проблема с продеванием на конеца в иглата.Материал: пластмаса Размер: приблизително 7x2,2 см/2,76 "x 0,87" нето Тегло: 5 г/бр. Цвят: изпращаме на случаен принцип, да се надяваме на вашето разбиране Как да използвате: Проверете отвори с една ръка.Поставете иглата в дупката.Кликнете върху средната част, както е показано, докато не се доставят малка кука.Закрепете на шевни конци за една кука.Разожмите средна част.Издърпайте иглата, и шевни конци ще се проведе край до край.Забележка: Осветление, дисплей и други фактори може да доведе до оцветяване на цвят, моля подробни снимки и текстови описания за определяне на!Пакетът включва 1000 бр игла форма нитевдевателей

Доставка:

1. Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ.

2. Ние изпращаме вашите поръчки в рамките на 3-5 работни дни след извършване на плащането.

3.In в повечето случаи продуктът се доставя в повечето страни в рамките на 6-15 работни дни.Доставка в някои отдалечени квартали може да отнеме повече от 20 работни дни.

4. Ако не сте получили стоката след изтичането на 30 дни, моля, свържете се с нас, ние ще проведем разследване и ще реши проблема за доставка.

ОБИЧАЙ:

1. Цената, която ще платите за стоки, не включва в себе си всички митнически такси.Нашата компания не носи никакви отговорности в страната на местоназначението.

2. Обикновено ние помечаем стоки, както мултимедиен плейър / компютърен аксесоар (подарък/образец) в търговската фактура, и ние се опитваме да се сведе до минимум или се избегне всякакъв вид данъци и такси, ДДС или други данъци върху вноса, но ние не можем да гарантираме липсата на данъци и такси, тъй като това зависи от вноса в страната си Политика.

3. Ако вашият подробен адрес се отнася до отдалечен район, цената за доставка ще бъде по-висока, отколкото standard.so трябва да се добави за тези пари, моля, не се разбират.

4. Ако доставката бъде отхвърлено и изпратен обратно в нашия офис, може да се наложи допълнително заплащане.

ГАРАНЦИЯ:

1. Ако аз съм на среща пакакге унищожени, аз не се откажа от доставка, тъй като възстановяването ще струва 3 пъти за експресна доставка, известно време цената за доставка ще бъде твърде високо, отколкото на стоките, след като получите стоката. моля, свържете се с експресна компания и търговец на първо място. и ще получите "документи за увреждане на стоки" и "номер на проблеми", а след това да получат обезщетение от куриерска фирма, междувременно, изпращате счупени стоката обратно по пощата, аз го смените с нов или отремонтирую, ние дори ще покрием разходите за обратна доставка.

Добави мнение

Вашият рейтинг: