Иригатор За Вагината, Бутилка За Душата, Ръчни Клизми Под Налягане, Многократна Употреба Устройство За Измиване На Вагината, Дамски Вагинална Миене На Директна Доставка

  • 2.62лв.
  • 3.79лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип елемент: Дамски хигиена
  • Търговска марка: С двойна сила
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p1355

Иригатор За Вагината, Бутилка За Душата, Ръчни Клизми Под Налягане, Многократна Употреба Устройство За Измиване На Вагината, Дамски Вагинална Миене На Директна Доставка

ООТДТИ

Характеристики: Конструкция водовыпуска на нивото на водата с 12 дупки улеснява почистването на околните водовыпуска и прави триизмерна почистване на по-интегрирана.

Пречиствател за вагината може да се вари, се стерилизират и да се използват повторно Полузакрытый под налягане канал може да се предотврати корозията извори или скриване на замърсители във водата, за да се избегне вторично замърсяване, както и да се осигури чистота и хигиена.

Той специално се използва за почистване на влагалището, която е приложима за зуду, миризма, необичаен секрет, послеродовому грижа и т.н., което прави почистване на влагалището, по-чисти и удобни.

Конструкция преса-тип ви позволява да регулирате разход на вода в зависимост от налягането.Отпадъчни води няма да излязат обратно и се абсорбира обратно.

Дължина на женската вагина е около 7-10 см / 2,75-3,94 инча, а дължината на измиване може да се увеличи до около 10 см / 3,94 инча, което е достатъчно, за да измие горната част в горната част на влагалището, без дискомфорт.

Технически характеристики: Материал: PP + ABS

Стил: 350 мл/500 мл

Размер: Както е показано на снимката

Пакетът включва: 1x Вагинален иригатор

забележка: Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Добави мнение

Вашият рейтинг: