3 * Щетинные автомобилни четки за коса от глигани Автоматично Почистване на детайли Меки Четки Са идеални за Миене на Емблеми Колела Универсални

  • 3.99лв.
  • 5.71лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип елемент: Гъби, Парцали и четки
  • Дължина на продукта: 24cm
  • Вид на материала: PP + Четина

Инв.: p1379

Функция:

【Материал премиум-клас】 Четка за обяснения кола е направена от висококачествен полипропилен и четина, здрава мека четина предпазва от драскотини и повреждане на повърхностите, спици и ъгли не са остри метални върхове не поцарапают вашата боя.

【Предотвратяване на драскотини】 Тези четки имат пластмасова дръжка и съвет за предотвратяване на случайни драскотини или щети на готовата повърхност, дръжката не поглъща вода и не се разваля с времето.

【Време за спестяване и защита на ставите】 Използването на универсална четка за части от колата може да ви спести време, защита на ставите, да ви помогне бързо да изчистите цепка на колелата, емблеми, решетки, вътрешни бутони, поставки за чаши, лицеви панели, радиоапарати и части на двигателя, а също така да се гарантира, че при почистването не докосвайте стави.

【Лесна употреба】 Не е необходимо в мивката високо налягане, просто кофа с вода и препарат / сапун, почистване на джанти ръчно, можете да видите ефекта, мръсотия бързо ще слезе от колелото.

【Широко приложение】 Тази автомобилна четка за коса къщичка е идеална за автомобили, камиони, мотоциклети, мотори, джипове, лодки, колела, решетки, корпуси на двигатели, ауспуси, брони, вентилационните отвори и т.н.

Спецификация:

Име на продукта: Автомобилни четка за коса с Кабанами

Материал на продукта: PP + четина

Цвят на продукта: Както е показано на фигура

Размер на продукта: Както е показано на фигура

Пратката включва:

3 * Автомобилни четка за коса с кабанами

Добави мнение

Вашият рейтинг: