Домакински Еднократна Кутия За Зъбни Конци Автоматична Кутия За Съхранение На Зъбни Конци, Конец За Зъби, Преносим Опаковка За Избелване На Зъбите

  • 1.49лв.
  • 2.66лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Номер на модела: 6152
  • Произход: Континентален Китай
  • Брой парчета: Една единица за измерване на

Инв.: p137903

Описание:

Материал: пластмаса

Размер: 8 * 3 * 2 см/3.15 * 1.18 * 0.79 инча

възможности:

Набор от притежателите автоматично зъбни конци: Леко плъзнете кутия с автоматично паста за зъби и конец за зъби излезе навън.В тази кутия за съхранение на зъбни конци може да се съхранява 10 зъбни конци (ние предлагаме 10 зъбни конци).

Херметична кутия за съхранение: изработен е от ABS-пластмаса, фланец дизайн, водоустойчив и прахоустойчив, за многократна употреба.

Конец за зъби с лък: дръжка зъбни конци е изработена от материал PS, а конец от полимер влакна PE притежава висока износоустойчивост и силно напрежение, което е удобно за почистване на зъбите и не се увеличава разликата между зъбите.Коляното в края на зъбни конци може да се използва клечка за зъби за премахване на големи отломки.

Кутия за клечки за зъби с размерите на портативен червило: да може лесно да сложи в портфейла си, куфар, чанта, раница, чанта или джоб.Той е идеален за дома, офиса, пикник, коли и пътешествия.

Коментари:

1. Допускане за ръчно измерване е 2,5 грама, моля, не возражайте срещу замяна

2. Поради разлика между различните монитори снимки може да не отразява действителния цвят на продукта, благодаря ви много

Пакетът включва:

1 * Кутия за съхранение

10 * конец за зъби

Благодаря ви за подкрепата!Добре дошли, за да си купите от нас!ако искате да си купите повече, отколкото са изброени, моля свържете се с нас.Добър ви ден!

Добави мнение

Вашият рейтинг: