Обвязочная Машината е Електрически PP Лента Заваряване Инструмент Обзавеждане Ръчна Машина За Запечатване /картонена / пакетираща Машина Опаковъчна Машина 220 v Lk

  • 24.64лв.
  • 35.71лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • гвоздильная машина гореща, черен 5 1 гвоздильный машина, шевна машина puntickfoot, гвоздильная машина 7 години, гвоздильная машина saeyang, най-ранната шевна машина, шевна машина 705, гвоздильная автоматична машина, гвоздильный машина jd 700, остра шевна машина
  • Вид на опаковката: Всяка
  • Тип: Странично оттичане, Всяка
  • Търговска марка: CJHZYG
  • Номер на модела: Ново
  • Състояние: Ново
  • Сертифициране: Няма
  • Прилагане: Всяка опаковка
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p138109

Обвязочная Машината е Електрически PP Лента Заваряване Инструмент Обзавеждане Ръчна Машина За Запечатване /картонена / пакетираща Машина Опаковъчна Машина 220 v Lk

информация за продукта:

Дебелината на лента: 0,6-1,5 мм

Широчина ленти: 9-16 мм

Захранващ кабел: 2,5 м

Ето инструкция за експлоатация:

Не забравяйте да използвате машинную полипропиленовую пластмасова лента за топла стопяване на лента.Зелена пластико-стоманена лента не се придържа към ниско качество на лентата ръчно изработени, защото тя се основава на принцип на горещ топене.При използване на ремъци, обърнете внимание на това, за да нагревателен лист в средата на машини разположени отгоре и отдолу, а не на две ремнях в една и съща позиция.Не вдигайте и не го веднага, след като той расплавился, изчакайте, докато лентата се охлади, а след това я повдигнете, да вдигне или не.

След 3-5 минути, след включване на нагревателен лист стане, и може да се използва.Дебела термоплавкая полипропиленова пластмасова лента се топи малко по-дълго.Ако е тънка опаковъчна лента, а след това нагряване е малък, а е точката на топене на твърде голямо, за да се стопи лента. имитируйте сливане на няколко пъти, за да се намери оптималното време за топене на дебели и тънки ленти.

Важно е да се стыковые повърхността на два колани комуникирате незабавно, за да гладене главата бързо се отдръпна.Челюсти трябва да се държат плътно притиснати в продължение на около 2 секунди.За тежки предмети, на два топлинни съединение подред играе ролята на двойна застраховка.

■Забележка: При нагряване опаковъчната лента произтича малко количество течност, която бавно се стича в гладене глава (дъска главата е особено мръсна), а след това попада в три слоя изолирующую филм, което води до късо съединение, което ще доведе до перегоранию трансформатор.Не свързвайте повече.Включете друг и да изгори друг.Това ще доведе до изпращане обратно на замяна.В този случай често да си миете гореща глава.Избягвайте попадане на течност в гореща глава.Или замяна на друга опаковане лента, от която не изтича течност, не забравяйте често да си миете гореща глава, соскребать лепило острие, когато горещата корона гореща, не забравяйте да измиете гореща вода на главата, това може да доведе до късо съединение и повреда на машината.

Моля, прочетете следните съвети, преди да закупят.

1. Ако сте руски клиент, ние ще ви изпратим колет чрез EMS. (Включително митническо освобождаване и данъци).Това време е около 30 дни. (Ако адресът ви се намира в отдалечен район, това ще отнеме около 55 дни)

2. Ако сте клиент в страна от ЕС, този метод "по поръчка на търговеца" е около 60 дни от железопътния транспорт и UPS. (Включително митническо освобождаване и данъчното облагане)

1. Ако вашият адрес се отнася до отдалечен район, ще трябва да плати допълнително 40,00 щатски долара или се свържете с нас, за да изберете друг начин на доставка.

Добави мнение

Вашият рейтинг: