Кутии Кутия Шоколадови Бонбони Сватбен Подарък Полза На Парти Рожден Ден Хартия Валентин Лечение Опаковане На Фурна Goodychocolateday Контейнер За Съхранение

  • 29.49лв.
  • 55.63лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Извинение: Парти
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Памук

Инв.: p14339

Описание

Елегантна сватбена кутия за бонбони, изработени от висококачествен и хартия материал, може да се прилага в продължение на известно време.Този контейнер за съхранение ви дава възможност лесно да изпълват ги с цветни бонбони, желе боб, шоколад, бонбони, бижута и много други.

Характеристики

-Цвят: Бял

-Материал: Хартия

-Размер: 10.04X6.90X2.70 см/3.95X2.71X1.06in

-Използвайте тази сватбена кутия шоколадови бонбони за сигурност и демонстрируйте своите празнични сувенири, за да направи впечатление на вашите гости.

-Напълнете всеки вид бонбони за красива презентация, направете така, че тя изглеждаше като красив декор, кутии с шоколадови бонбони.

-Напълнете го с различни хлебобулочными изделия, шоколади, козметика, украшения, предмети и различни аксесоари за удоволствие на вашите гости.

-Отлично подходящ за партита на сватби, "свети Валентин", детски душите, партита по повод рождения ден и други празнични събития.

-Можете да добавите нотка на въодушевление в своя дом или на парти, да ги използвате, за да работи, работи или домашен интериор.

50 x хартиена кутия

Добави мнение

Вашият рейтинг: