Одеало за йога, нескользящий килимче За йога, Кърпа, Кърпа за йога, Допълнена и разширена Одеало за йога, Подложка За фитнес, Кърпа, устойчива на плъзгане Распределяющая Плат

  • 53.48лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: микрофибър
  • Произход: Континентален Китай
  • CN: Дзянсу

Инв.: p1439

описание на продукта

Име: Кърпа за йога

Тегло: 500 г

Цвят: както е показано на фигура

Размер: 183*63 см

Материали: Полиестерен плат с висока здравина, дълготрайност.

характеристика:

1. Високо качество: структура на полиестерни влакна, силно водопоглъщаемост, антибактериална, UV-защита и охлаждане през лятото.

2. Функция: Материал на кърпи, лесен за почистване, лесен за почистване и има характеристиките на бързо охлаждане.Той може да се намали температурата чрез абсорбиране на изпаряване на вода, така че да можете поддържане на комфортно състояние в продължение на дълго време.

3. Отличен дизайн: След намокания във водата внимателно завъртете и се разклаща няколко пъти, за да се постигне ефекта на разсейване на топлината.Оборудван с мрежесто чанта за съхранение на хавлиените кърпи, компактен и лек.

4. Област на приложение: използва се в горещо време.Обща физическа подготовка, бягане, игра с топка, риболов на открито, катерене, работа при високи температури и т.н.

5. Машинно пране: От един йога до следващия йога чисти и гигиеничные кърпи за йога може да се пере в машина на топло и постоянен режим.Цветът е един и същ.

Се препоръчва да се пере отделно преди първата употреба.Да изсъхне на въздух, да не се избелва, да не се гали и да не се излага на сухо почистване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: