Быстросменный Набор от Притежателите на Стругове с инструменти за Скучни Апликации За мини Струг с ЦПУ 7x10, 12, 14 Притежателите на Инструменти

  • 88.00лв.
  • 135.39лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p145379

Използвайте няколко притежателите на инструменти за формиране на магазин за ръчни инструменти, и на притежателите на инструменти, могат многократно да се заменят.

С помощта на въртящия се плот всяка багажник инструмент може да се превърне в 9° или 9° под различни ъгли.С помощта на удлинительного устройства могат да се справят заготовки с различни ъгли на наклон.

Притежателят на инструмент се използва за регулиране на винтове, гайки и инструменти, регулиране на височината на инсталиране, лекота на работа и намаляване на времето за зареждане.

Всеки път смяна на инструмента отнема само няколко секунди.

Точност на позициониране багажник заменяеми инструмент висока, а точността на дъмпинг е в рамките на 0,01 mm. се Подобрява качеството на повърхността и точност на обработените детайли.

Быстросменная инструментална стойка е основен аксесоар на струг с двигател.Той се състои от стелажи за инструменти и стелажи за инструменти.В съответствие с нуждите на обработените детайли изберете подходящата багажник инструмент.

Машината може да бъде преработена за цилиндрични, долбежной, рязане, накатки, пробиване, разширяване, пробиване, разширяване и т.н., Той извършва монтаж на ножа извън колата, а притежателят на ножа се определя на притежателя на ножа, с помощта на шип под формата на ласточкиного на опашката.

Характеристики смяна на инструмента, висока точност на позициониране, висока здравина и т.н. са идеални продукти за замяна на традиционните квадратни притежателите на инструменти и бързо точения.

Материал: Метал

цвят: Както е показано на фигура

Съдържание на опаковката:

1 х стойка за инструменти

1 х 3/8-инчов притежателя расточного инструмент

1 х стойка за прекъсване на колело инструмент капацитет 1/2"

2 x 1/4-3/8-инчов титуляр за стругове и изпитвания

2 x крепежни болта (M8 и M10)

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: