13 бр. Комплект аксесоари за тигани, аксесоари за печене с чанта за носене, подходящ за барбекю на закрито и на открито

  • 79.27лв.
  • 121.94лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип на инструмента: Комплекти инструменти

Инв.: p147170

[Качествени материали]: Аксесоари за пържене Blackstone са изработени от по-гъста, здрава и твърда висококачествена стомана и термоустойчиви дръжки. аксесоари blackstone имат елегантен външен вид и устойчивост на корозия. комплект аксесоари за тигана и можете да бъдете сигурни, че всеки аксесоар за тигани blackstone accessories kit.аксесоари за скара с плоска повърхност издържа на строги изисквания за ежедневното приготвяне на храна. аксесоари за скара blackstone не са напукани, не се деформира и не се топят, лесен за почистване.

[Лесни за почистване и съхранение], за да проверите за печене термостойкая и нескользящая ABS-дръжка, подходящ за печене с плосък покрив осигурява удобно захващане, както и набор от аксесоари blackstone може да се използва в продължение на дълго време без деформация или напукване, набор принадлежности за печене не избледняват и не е плесенясал, както и аксесоари за печене blackstone благодарение на дупките за захващане на аксесоари blackstone са удобни при съхранение и осигуряват по-безопасно приготвяне на барбекю.

[Удобно съхранение] аксесоари за печене идват с чанта за съхранение, комплект аксесоари blackstone с чанта, комплект аксесоари за печене може да се гарантира, че всяко гребло за печене внимателно поставен в чанта за носене на ръка, аксесоари за печене blackstone ви позволи лесно да носите със себе си по време на къмпинг, тайлгейтинга и много други.аксесоари за скара с плосък покрив не се притеснявайте за това, че след готвене в кухнята ще бъде елементарно, благодарение на аксесоари blackstone ще получите удоволствие от приготвянето на барбекю.

[Многофункционален комплект за улицата и кухня] аксесоари за тигани може да се използва широко за яйца, зеленчуци, филе от риба, риба и т.н., Аксесоари blackstone два пръстена за яйцата, които позволяват да се изпържи едно яйце с различна форма, един кръгъл и един във формата на сърце, печено, вкусни ястия аксесоари за печене blackstone много подходящи за кухни, плоска повърхност, за да проверите за печене също са подходящи за дворове, къмпинг, коктейли, blackstone accessories kit може да се използва за приготвяне на палачинки, скара, за приготвяне на морски дарове, пържене стек.

[идеален подарък за барбекю] аксесоари за тигани този практичен и портативен комплект инструменти за барбекю - чудесен подарък, който ще ви помогне да готвя в кухнята, аксесоари blackstone на открито или където вие трябва да се готви!комплект аксесоари за печене blackstone може да се използва като креативен подарък за близки и приятели за рожден ден, ден на бащата, ден на майката, Коледа и всички други празници. комплект аксесоари blackstone е Много подходящ за мъже, жени, барбекю.аксесоари за скара с плосък покрив са по-подходящи за любителите на къмпинг.

Цвят: сребрист

Материал: Неръждаема стомана

Съдържание на опаковката:

13 * Аксесоари за тигани

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Добави мнение

Вашият рейтинг: