Африкански Эбеновое Дърво за направата на Ножове със собствените си ръце Материал на Ръкохватката Многоразмерное Занаятчийско Суровини за Доставка

  • 5.52лв.
  • 10.23лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма

Инв.: p149060

Описание:

Эбеновое дърво: Черно эбеновое дърво - това е качествен и луксозен дървесен материал за много изделия от дърво, която се отличава с издръжливост, устойчивост на цвета, предпазва от насекоми и подмладява.Това е органично блок от черно дърво.

Списък на пакетите: Това е екзотичен дръжки от эбенового дърво от масивна дървесина, дървени части на дръжките на едно парче в пакет.

Многократно използване на: дървен материал Оригиналната дървена дръжка от эбенового дърво с черен эбеновым дърво може да се използва в много области, инкрустация на музикални инструменти, дръжки на инструменти, дърворезба, дръжки на пистолети, производство на пръстени или други предмети и т.н.

Дълбок цвят: Черен эбеновый дървен материал Оригиналната дърво перфектно се съчетава с тъмен цвят, стилна и е идеален за много приложения, като например дръжка, прес-папие.

Гладка повърхност: Заготовки за купата на эбенового дърво Заготовки от эбенового дърво дървен материал Материал за diy Эбеновое дърво има гладка повърхност, изисква минимални смилане и по-малки разходи на време и разходи, с които ви е лесно да се справят.

Таблица с размери:

12,2x4x1,6 см/4,80x1,57x0,63 инча

Пакетът включва:

1 Брой Черно Эбонитового Пиломатериала

Забележка:

Моля, позволете отклонение на измерване на 1-3 мм от ръчно измерване.

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Добави мнение

Вашият рейтинг: