Пиано За Палеца Преносим Мини Калимба Клавиатура Музикален Инструмент За Възрастни И Деца, Начинаещи Маримбы С Каишка Пальчиковое Пиано

  • 9.35лв.
  • 18.68лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Приложими Хора: Новини
  • Тип: Вертикално пиано

Инв.: p1509

Описание:

Нашият мини-музикален инструмент Калимба се състои от 8 клавиши, е с овална форма, малка и изящна.Може да се мотае като окачване или носене за възпроизвеждане на прости песни.

Характеристики:

1. Естествеността и разкош: Пиано за палеца предпочита червено дърво като основен панел.Текстурата му е естествена и красива, структура е тънка и гладка.

2. Здрав и издръжлив: Пиано за палеца изработено от минерал, метал.Клавишите здрави и са предназначени за огъване надолу, което позволява лесно да се докоснат пръстите си.

3. Приятно за ума и тялото: Калимба - това е висококачествен музикален инструмент със заоблени ъгли, които го правят удобен за задържане.Му нормален обем е много удобно.

Технически характеристики:

Приложение: окачен украшение

Форма: елипса

Размер: около 6,5 х 5 х 1,5 см/2.56*1.97*0.59 в

Цвят: тъмно кафяв

Материал: махагон

Тегло: около 58 г/2,1 грама

Опаковъчен лист:

1 х 8-клавишное пиано

1 х Каишка

Бележки:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Материал от махагон: Пиано за палеца предпочита червено дърво като основната лента, която притежава силна акустична пластичност, благодарение на високите честоти се разширяват, а изпълнението става по-гъвкав.

2. Подобрени усещания: Калимба е направена от висококачествен минерал, метал.Външен вид лъскав, и това ви осигурява най-добър слух, зрение и допир.Ако имате по-високи изисквания към качеството на звука, моля, изберете нашето пиано за палеца.

3. Приятно за ума и тялото: Калимба - това е висококачествен музикален инструмент със заоблени ъгли, които го правят удобен за задържане.Обичайните си силата на звука е много удобна, а звукът е чист и много вкусен.

4. Чудесен подарък: Нашето пиано за палеца има мини-портативен и една красива форма.Може да виси на верижка за ключодържател или на врата.Това е и идеален подарък за деца, семейство и приятели за рожден ден и Коледа.

5. Чудесна форма: Нашият мини музикален инструмент Калимба се състои от 8 клавиши, е с овална форма, малка и изящна.Може да се мотае като окачване или носене за възпроизвеждане на прости песни.

Добави мнение

Вашият рейтинг: