Силиконови Форми С Пеперуди За Пълнене на Епоксидна Смола, Сухи Цветя Интериор, Кавайные Висулки От Смола, Окачване на Раница, Направи си Сам, Ключодържател, Аксесоари

  • 8.35лв.
  • 12.85лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Характеристики на продукта: форма за епоксидна смола
  • Търговска марка: ADORNOS
  • Тип елемент: Бижута Находки
  • Материал: Силикон, Аксесоари за Пеперуди Kawaii
  • Брой: 1 комплект
  • Предмет на: Силиконови форми за епоксидна смола
  • Номер на модела: Силиконови Форми за Пеперуди
  • Стил: Кристално Прозрачна Форма
  • Тип бижута: смола

Инв.: p15314

Силиконови Форми С Пеперуди За Пълнене на Епоксидна Смола, Сухи Цветя Интериор, Кавайные Висулки От Смола, Окачване на Раница, Направи си Сам, Ключодържател, Аксесоари

Опаковъчен лист: 1 комплект силиконови форми

Материал: Форма от епоксидна смола

Дизайн: форма на пеперуда

Характеристики:

1. За многократна употреба, устойчив на студ и високи температури, трайна.

2. Силиконова форма, еластична, гладка, лъскава повърхност, лесен за употреба и отстраняване на мухъл.

3. Можете да правите интересни, значими и специални ръчно изработени подаръци.

Съвети: За художествени материали, от смола можете също така да се използва, например, за занаяти собствените си ръце, попълване на форми от смола, декоративен своята практика за телефон, очила, ключодържатели, изработка, висящи украшения и т.н.

ЗАБЕЛЕЖКА КУПУВАЧА:

1) се дължи На разликите между различните монитори и осветление, може да има малки различия между цвета на изделия и снимка.

2) Моля, позволете отклонение на измерване на 1-2 мм от ръчно измерване.

Приятелско напомняне

Да се консултирате

1) Уважаеми клиенти, ако има проблеми с логистиката, можете да се обърнете към отдела за поддръжка на клиенти за комуникация.

2) Ние можем да удължи срока на защита за вас, моля, свържете се с нас при нужда

Доставка

1) Ако адресът за доставка и телефонен номер неправилна, моля, незабавно се обадете в центъра за обслужване на клиенти, за да се промени;

2) Всички стандартни платени методи на логистиката (с регистрация) в нашия магазин са стандартен метод на продавача с проследяване на доставката, не е задължително по избрания от вас метод за логистика.Всички ние се опираме на реалната ситуация, така че автоматично да ви помогне да изберете най-подходящия стандартен начин за доставка за изпращане на стоките.

3) Ако ви е необходимо да получите стоката си безопасно и бързо, моля, изберете стандартен или по-бързи логистични канали за транспортиране на стоки.

4) Продуктът може да бъде леко повредена по време на транспортирането.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас предварително за връзка.

Връщане

1) Дефектните стоки трябва да бъде върнат в рамките на 30 дни от датата на настаняване вас поръчка.

2) Обработката на възстановяване може да отнеме до 7 работни дни след като получим вашата стока.Купувачът носи отговорност за всички допълнителни разходи по доставката.

Коментари

1) Вашият съвет е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите чудесен съвет е, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.

2) Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрални (3 звезди) или отрицателни (1-2 звезди) коментари.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви предоставят по-щастливо настроение за пазаруване тук.

Благодарим за вашето посещение!

Добави мнение

Вашият рейтинг: