Електрическа Машинка За Нокти Детски Детска Машинка За Нокти, Ножица За Нокти На Електрически Детски Маникюр, Педикюр, Детски Маникюр, Определени Комплект За Грижа

  • 61.30лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • тренировка за нокти ligx, тренировка за нокти k3, тренировка за нокти vortix, електрическа машина за рязане на нокти, електрическа машина за рязане на ноктите strong, електрическа машина за рязане на ноктите mylo, електрическа машина за рязане на ноктите на животните, тренировка за нокти torno, висококачествена бормашина за нокти, хибриди, електрически машинки за подстригване на ноктите
  • Изходно напрежение: Други
  • Произход: Континентален Китай
  • Брой парчета: КОМБО
  • Материал: Пластмаса
  • Силата на: Други
  • Тип елемент: Електрическа Бормашина за Маникюр и Аксесоари
  • Размер: 154*51*90mm

Инв.: p154776

modname=редактор

Приложение: Пръст, Пръст на крака

Материал: Друго

Размер: 5 бр. Дюзи

Вид на стоката: Машина за прически и Подстригване

Брой парчета: Комбинирано

1. Пет вида wheelhead, грубо шлифоване, промяна на формата, ексфолиране, полиране и други функции в една бутилка.

2. Продуктът е специално разработен с двойна честота на въртене, което е по-удобен за използване в различни части.

3. Продуктът има функция за директно и flyback, която съответства на ъгъла на използване на човешкото тяло, и по-лесно да завърши маникюр, не скручивая китката

4. Продукт, специално разработен за добавяне на led осветление, което може лесно ноктите при слаба светлина или на тъмно.

5. Използвайте USB зареждане, домашно, пътни настилки, използването им е много удобно.

6. Отличен дизайн на мини кутия за съхранение за продукти и аксесоари, събрани заедно, да пътуват удобно и лесно да носите със себе си.

7. USB акумулаторна батерия, ефективни, тихи: силен мотор, мощен и тих при работа на USB акумулаторна батерия, по-удобен и екологичен, не трябва да се търси източник на енергия отвън.

Електрическа пилинг със скорост до 3400-9430 об/мин позволява бързо режат и полират като нокти на краката, така и на ноктите на ръцете до желаната форма..

Електрическа пила за нокти 8,5 в 1: 5 сменяеми глави ще задоволят всички ваши нужди в шлифовке и полиране на пръстите на краката и ноктите.Ефективно изглажда мазоли, премахва излишните кожичките, подпиливает, придава форма и лъскане на нокти.

9. Лесна употреба: дизайн с един бутон лесен за използване от всички.Тази електрическа пила за нокти позволява избор на въртене по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка, по-висока или по-ниска скорост при рязане на нокти в различни ръце.

10. LED предни светлини и портативен: вградена led лампа ще бъде по-светло или тусклее в зависимост от избраната скорост по време на употреба.

Безжична компактен корпус с ергономичен дизайн удобен за държане в ръка.Много удобен за носене и съхраняване.

Размери на продукта: 154*51*90 мм

Стил опаковка: цветна кутия

Размер на опаковката: 92 * 53 * 155 мм

Аксесоари за продукта: ръководство на потребителя

Източник на захранване: USB зареждане

Номинална мощност: 6 W

Номинално напрежение: 3,7 В

Работен ток: 200-1600

Време за зареждане: 2.5 часа.

Материал: ABS Процес: инжекцион масло

Добави мнение

Вашият рейтинг: