Котешка Шлейка и Каишка, Определени за Кученце чихуахуа, Отразяваща Жилетка за Котешки Колан С Каишка за Разходка, Прекрасната Велур Колан за Домашни Котки

  • 14.75лв.
  • 29.47лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Характеристика: Мек
  • Номер на модела: Комплект Жилетка за котки, Колан и каишка
  • Търговска марка: исфридай
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Полиестер платно и окото плат

Инв.: p158645

Размер

Обиколката на врата

Бюст

S

20-24 см (7,9-9,4 инча)

24-28 см (9,4-11 инча)

L

24-28 см (9,4-11 инча)

28-32 см (11-12,6 инча)

L

28-30 см (11-11.8 ")

32-36 см (12,6-14,2 ")

ХL

34-38 см (13,4-15 см)

40-46 см (15,7-18,1)

XXL

36-42 см (14,2-16,5 ")

46-59 см (18,1-23,2 инча)

3XL

49-56 см (19,3-22 инча)

59-65 см (23,2-25,6 ") на Котешка шлейка, Каишка, Определени за чихуахуа, Аксесоари, Жилетка за Кучета, Котки, Каишки за мопсчетата, Инструменти за разходка на Каишка, Продукт

Извежда котката навън все още никога не е било толкова удобно!

Изход вашата котка на улицата се дава свободата да се наслаждавате на напълно нов свят извън дома си!Нови миризми, текстури и звуци за възбуждане на любопытного котка - това е винаги нещо, което препоръчват експертите.

Обучение вашата котка да ходи на каишка, може да бъде полезен за вас и вашата котка, но пускането на шлейку и каишка на вашата котка и да наблюдават, как се проявява вътрешната му тигър, съвсем не е готино.Някои котки падат или спират, когато се чувстват връзвам, защото това предизвиква реакция на оцеляване, която те биха използвали, ако ги хвана хищник.

Комплект жилетка за котки, шлейка и каишка за разходка на открито, предназначени за комфортни и приятни разходки с котката.Дишаща мрежа поддържа прохладата на вашия домашен любимец, свеждане до минимум на вероятността от получаване на травми в случай на издърпване.

Предпазни колани лесно се поставят и свалят благодарение на быстросъемным пряжкам.Просто сложете шлейку на главата на вашия любимец, регулиране на предпазни колани, и сте готови за работа!

Удобен мрежест жилетка с подплата: не тежи на врата домашен любимец, не причинява задушаване, е идеален за лесно ходене, бягане, разходки, или дори на тренировки.

Чудесно за разходки, джогинг и пешеходен туризъм: дишаща за всички видове дейности на открито, облегает домашен любимец гъвкава мрежа, която не ограничава естествените движения на вашия домашен любимец.

Регулируема каишка: предназначен за повечето форми на тялото кучета и котки. 38 мм от найлон с цип за регулиране и определяне на обтегач предпазен колан, за да се домашни любимци не можеше лесно да избяга, носят лесно и удобно да се регулира.Метал D-образна обтегач и дърпане на обтегач, благодарение на деликатни изготвянето на ярки, не е лесно ръжда и трайни.

Отразяваща ефект, пътуване, без да се притеснявате, предотвращайте се губят и автомобилни катастрофи.

Какъв размер трябва да избирам?

Това е страхотна система.Той едва дърпа на каишка, но когато го прави, опъване на каишка не причинява ми болка в ръката, тъй като е с други шлейками.Тя е много мека и нежна.

Не се притеснявайте, ако не знаете теглото на котката си.можете да видите таблицата размери.

Технически характеристики

Материал: Полиестер платно + Mesh fabric

Опаковка Размер: S / M / L / XL

Цвят: Зелен + Оранжев/Розов + Син/Оранжев + Синьо

Забележка:

* Поради различните ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката.

Добави мнение

Вашият рейтинг: