24шт Перла Цвете Носи Дълго Параграф Мода Маникюр Кръпка Режийни Ноктите ви Спести Време на Носене на Ноктите Кръпка BUTT666

  • 6.69лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • 10шт изкуствени нокти, не режийни ноктите, мъжки режийни ноктите, детски режийни ноктите, 24шт изкуствени режийни нокти, 24шт женски режийни ноктите, гропил режийни ноктите, 24шт отгоре голи нокти, широки режийни ноктите, 400 бр режийни нокти
  • Тип: Пълни С Върховете На Ноктите
  • Дължина на ноктите: as
  • Размер: as
  • Ширина на нокти: as
  • Прилагане: Пръст
  • Брой: as
  • Номер на модела: as
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Пластмаса
  • Тип елемент: Външен Ноктите
  • Търговска марка: Лантом

Инв.: p159855

24шт Перла Цвете Носи Дълго Параграф Мода Маникюр Кръпка Режийни Ноктите ви Спести Време на Носене на Ноктите Кръпка BUTT666

Характеристики:

1. Скоби на върховете на ноктите са направени от акрил.Той не е токсичен, няма мирис, не причинява вреда на ръката си.Освен това, висококачествен акрил прави външен ноктите здрав и дышащим.

2. Дълги нокти за ковчег имат размер 24 бр. въздушни ноктите с предавателна предлагат на различни размери и с безплатен стикер за нокти.Можете да изберете най-подходящия ноктите е в зависимост от размера на вашия ноктите покритие.

3. Естествени дълги режийни ноктите са лесни за използване.Почистете ноктите, след това изберете предпочитания от вас размер на ноктите, нанесете стикер с лепило върху ноктите и натиснете и задръжте в продължение на 20 секунди.Ако не сте внимателни, правейки го по-късно, режийни ноктите ще бъде възможно да се преработи.

4. Украса на ноктите с пълно покритие идеален за сватби, абитуриентски вечери, срещи, Хелоуин, Коледа, Деня Валенти, подарък, на годишнината на конкурса и за ежедневието.Идеален подарък за вашата съпруга, приятелка, майка и сестри.

5. При отстраняване на нокти просто накиснете го в топла вода за няколко минути, вие ще можете лесно да я премахнете от страна на нокътя.Моля, имайте предвид, че действителният цвят може леко да се различават от онлайн изображения от настройките на цветовете на монитора.

БЕЛЕЖКА:

Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект

Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване

Описание:

1.Name : Въздушни ноктите.

2. Тип лепило: кутия с парчета нокти + 1 пръчка лепило

3. Как правилно да изтривате ноктите?

Лепилото може да се чака дълго, докато той падне от само себе си и често се накисва в гореща вода, за да може да се ускори отваливание. Отстраняване с помощта на лепило или течен за отстраняване на нокти - най-бързият начин да го премахнете: нанесете няколко кръга по периферията на нокътя, оставя се течността да проникне в ноктите, а след това внимателно увеличете го.

Тип лепило: 1 х скоростна парчета нокти + 1 х пръчка лепило

24шт Перла Цвете Носи Дълго Параграф Мода Маникюр Кръпка Режийни Ноктите ви Спести Време на Носене на Ноктите Кръпка BUTT666

Q1: Когато ще бъде доставена поръчката?

A1: Ние ще изпратим на стоки в продължение на 1-5 дни след това, тъй като вие ще генерирате плащане.(С изключение на празнични дни).

Q2: Дропшиппинг и търговия на едро

A2: 1. Бихме могли да го изпрати на клиента, без никакви фактури, QR кодове или промоции в пратката.

2. Ние ще ви предоставим по-добра цена на едро и порекомендуем най-добрите стоки.

Q3: все още не е получен продукт или добър щети?

A3: Ако получена спасяване поръчка или не получи вашата поръчка.

Моля, свържете се с нас и ние можем да решим всичките си проблеми.Моля, не отваряйте спор и не оставяйте лошо преглед

Добави мнение

Вашият рейтинг: