FAAK 30 см Големи Вибратори За Присоске Секс Вибратор Реалистичен Пенис Огромен Конски Член Вибратор, Секс Играчки За Жени Колан с Жена Мастурбация

  • 28.25лв.
  • 40.94лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • фаак розов, вибрационное пръстен за член на, анален вибратор xl, фаак голям фалоим, вибратор за самотните жени, кон супер голям вибратор, много играчки, faak, dildo гей кон, каишка картие xl, бръмбар петушиное пръстен
  • Непристойная снимка: No
  • Функция: Реалистичен Вибратор
  • Опаковка: неброская опаковка
  • Търговска марка: ФААК
  • Материал: PVC
  • Цвят: Черен/Телесен Цвят/Кафяв
  • Размер: As shown, Sex toys for woman
  • Секси провокативна: No
  • Номер на модела: Голям Вибратор
  • Тип елемент: Вибратори

Инв.: p160081

Таен пакет: никой не знае, какво е включено в комплекта, дилдо ще ви бъдат изпратени с ниско-ключ опаковка. Размер: Стил: 30 * 5,4 см Стил B: 23,5*3,8 см Материал: PVC Вие ще откриете, че силиконов вибратор е толкова реален, когато го получите.Мек твърд материал, което го прави толкова прекрасно, толкова реално в ръка.Огромен вибратор, надминава по размер, перфектно стимулира женската точка G. Реалистичен вибратор разработен с трайно вендузата, която позволява да се освободи ръката си и лесно да достигнат до оргазъм.Нашият вибратор в присоске е изработен от медицинска материал, не е токсичен и няма мирис. 100% водоустойчив материал гарантира, че можете да го използвате във влажна среда. Забележка: Почиствайте продукта преди и след употреба измийте с топла вода и антибактериален сапун, внимателно избършете с кърпа или мека кърпа. Забележка: Възможни са някои грешки в размери на продукта се дължи на методи за измерване, измервателни уреди, на фабричните производствени партиди и т.н. Като правило, толеранс +/-2 мм е нормално, не е проблем на качеството или описание размери не отговаря.

оборудване:

-В крайна сметка, ние ще изпратим стоката в съответствие с избрания от вас метод за логистика.

Ако вашата поръчка надвишава 2 кг, той може да бъде изпратен само чрез EMS, DHL, UPS и FedEx.

Време за доставка

-Самолетни заминаване Поща на Китай: обикновено 15-39 работни дни.

-EMS /UPS / DHL / FedEx: 5 ~ 9 работни дни, които варират в зависимост от страната на доставка.

Уважаеми клиенти, моля имайте предвид:

Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или данъци за внос, тези такси не са включени в цената на стоката и цената на доставката.

Моля, проверете на митницата на страната, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията /покупки.

Ние не носим отговорност за никакви инциденти, забавяне или други проблеми по време на доставка.

Обикновено ние помечаем си продукт като "Пластмасов аксесоар".

Политика на гаранция и връщане:

Обикновено стоки, които не са дефекти, те са 100% абсолютно нови, и ние внимателно проверяваме ги, преди да изпратите.

Моля, изпратете обратно на дефектни стоки в рамките на 3 дни след получаването им ние ще ви изпратим нов, но трябва да заплати разходите по доставката, или пари ще се върнат като връщане на пари.

-Гаранция не включва: злополука, човешка грешка или неправилно използване.

Коментари :

Уважаеми клиенти, ние ценим вашето добро сътрудничество с нас, ако сте доволни от нашите стоки и обслужване, моля, пишете ни на положителна оценка.

-Моля, пишете ни или се обадете ни се, преди да оставят негативна или неутрална мнение, ние ще решим всички проблеми задоволително.

-Вашият положителен отзив ще бъде високо оценена.Надявам се, ние можем да изградим добри и трайни отношения с вас, благодаря ви!

Фабричная търговия на дребно, разнообразен дизайн, добро качество и справедлива цена.

Добави мнение

Вашият рейтинг: