Коледен Банер На Открито Дядо Коледа, Снежен човек Отвън Коледна Украса 15,8x6,9 фута Коледен Флаг Зимни Декорации

  • 28.58лв.
  • 40.83лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Електронен: NO
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p161240

Описание:

Коледен банер на открито изработен от висококачествени материали, обработени с изискана изработка, отличава се с изискан външен вид и висока износоустойчивост, идеални за партита и улични украси в гаража.

Спецификация:

Заглавие: Коледен Банер На открито

Материал: Полиестер

Размер: (приблизително) 480*210 см/188,98*82,68 инча

Опаковъчен лист:

1 * Коледен банер на открито

Вижте по-подробна информация за продукта

1. [Подходящ за употреба на открито] Коледен банер на открито, изпълнена в голям размер (приблизително) 480*210 см / 188,98*82,68 инча, идеален за захващане на вратата или на вътрешната стена.

2. [Създаване на коледната атмосфера] Фон коледен банер е направен с помощта на различни коледни мотиви, включително на Дядо Коледа, снежни човеци и други, създавайки уютна коледна атмосфера за партита, пълна с коледни и зимни елементи.

3. [Висококачествени материали] Изработен от висококачествени материали, полиестер, коледен фон Весела Коледа обработена с изискан умение за получаване на богати на детайли, различен и нежен външен вид и висока износоустойчивост.

4. [Изящни тапети декорации] Коледен банер, подходящ за коледни, новогодишни, тематични партита и на зимните празници, носи чувство на щастие и уют, добавяйки, красота и елегантност на вашия дом и градина.

5. [Идеални подаръци за семейството] Весел коледен банер - идеалният избор за празнични подаръци и декорации, идеалният подарък за вашите приятели, съседи и семейството, прекрасно допълнение към вашия рождественскому декора.

Добави мнение

Вашият рейтинг: