MONNIK latexSexy LingerieSexy Латекс Женски Виолетово-бели Триъгълни Шорти с Лък 0,4 мм

  • 108.05лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • латекс мъжки къси панталони, облечени в латексови панталони, lingeries изтощителен секс, латекс шорти без облегалка, латекс шорти suitop, мъжки гумени латексови панталони, бельо секси xl, бельо секси эрот, шорти от течен латекс, гумени латекс, гумени панталони
  • Пол: Жени
  • Непристойная снимка: No
  • Тип дизайн: Твърд
  • Номер на модела: CZC-RJ-0494
  • Материал: Латекс
  • Секси провокативна: No
  • Украса: Апликация

Инв.: p161489

маска дэдпула, маска стражеви кучета, маска kpop, маска bts, изработена от 100% естествен латекс с дебелина 0,40 мм Е един от най-добрите в света на качествени изделия от латекс, подадени във форма без да е лепкав за шев, изрязани ръчно от латекс, плътна латексова маска-качулка с дупки за очите, устата и носа, контрастен червен цвят.В тази версия има цип, идеална за собствените си фетиш фантазии, БДСМ-екшън, фантазия еротика, маскарадните костюми, костюми за cosplay или тематични партита, като например парти в чест на Хелоуин, сценично шоу и т.н

1, Всички изделия от латекс, каучук идват нешлифованными.На изображението може да се вижда предмет, след полиране.Преди надеванием, моля, измийте и използвайте лубрикант на силиконова основа за придаване на блясък, като "Eros Bodyglide" или "Eros Cult Dressing Aid".

2), да се Съхранява далеч от огъня, да виси в килера далеч от източници на топлина, на светлина (особено на ярка слънчева светлина и по-силна ултравиолетова радиация, която разгражда дрехи светли цветове), на метали, масла, разтворители, смазочни масла и огън.Избягвайте влажни условия на съхранение

3. Ако има стил, който ви харесва, но което все още няма в колекцията ни, моля свържете се с нас и ние ще се радваме да предлагат услуги за индивидуални шивашки.

4, Този продукт не се препоръчва за хора с алергия към латекс.

1. Ние приемаме всички по-горе начини за плащане.Свържете се с нас, ако имате някакви въпроси при плащане.Извършете плащане в рамките на 24 часа.

2. Всички наши изделия от латекс, могат да бъдат изработени по мярка, с изключение на изделия, направени по метода на леене, моля, попълнете приложената празна маса размери, за да можем да направим дрехи подходяща ви

1. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако не получи стоките си на по-малко от 40 дни след датата на плащане.

2. Когато получавате продукт, ако той не работи правилно или пък има проблеми, моля, свържете се с нас.

3. Ние сме надежден и честен продавач, можем само да се надяваме, че ще ви хареса покупка.

4. Ние трябва да решим всички ваши проблеми с помощта на нашето по-добро обслужване, моля, не си правете шеги с нас, ако имате някакви въпроси / проблеми, по всяко време, ние ще отговорим на всяко ваше съобщение в рамките на 24 часа (с изключение на празнични и празнични дни) .. В случай, че не получите нашия отговор в рамките на 24 часа (с изключение на празници и празнични дни), е доста вероятно, че ние не получаваме вашето съобщение или по електронната поща.Това понякога се случва.Моля, свържете се с нас още веднъж, моля ви, не ни оставяйте лошите отзиви, без никакви контакти и комуникация.Благодарим ви!

1. Ние се стремим да ви гарантира 100% удовлетворение, ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете положителен отзив 5-звезден мнение!

2. Ако сте недоволни от нашите клиенти или някакви други проблеми, моля, свържете се с нас преди да оставите коментар, и ние веднага ще решим проблема и ще ви предложим решение за всички.Благодарим ви!

Добави мнение

Вашият рейтинг: